Kā uzzināt, vai tavā dzīvesvietā ir apmeties mājas gariņš: 5 pazīmes, kas viņu nodod

Viņš var aizņemties lietas, dažreiz paņemt ēdienu

Uzreiz jāsaka – mājas gariņš naudu neņem. Tāpēc, ja tavā mājā sāk trūkt naudas, tad meklē vainīgo starp cilvēkiem. Bet mazas lietas – tējkarotes, atslēgas, matu sprādzes u. c.. – mājas gariņš var aizņemties. Lielākā daļa cilvēku zina, ko teikt, lai panāktu, ka mājas gariņš atdod lietu: “Mājas gariņ spēlējies, bet lietas atdod atpakaļ!”.

Daudzos gadījumos lieta parādās vietā, kur tā bija, un, protams, tur, kur jūs jau simts reizes esat pārbaudījis. Neaizmirstiet pateikties gariņam: atstājiet viņam uz galda kaut ko garšīgu, piemēram, šokolādi vai cepumus.

Tas dod drošības sajūtu

Mājas gariņam piemīt ļoti laba īpašība – ja tu tam patīc, tas būs tava neredzamā aizsardzība. Ja jūsu mājās valda miera un viegluma atmosfēra un jūs nebaidāties būt vienatnē, tad jums ir līdzās mājas gariņš.

Viņš brīdina par briesmām

Jūs, protams, varat visu norakstīt uz savu intuīciju, taču mājas gariņš par visām nepatikšanām zina agrāk par mums. Kā mājas gariņš jūs brīdina par briesmām? Viņš var jūs pamodināt, grūstīt, nomest priekšmetus – tā gars cenšas pievērst uzmanību kādai konkrētai vietai mājā.

Varbūt kaut kur ir izkusis vads vai plīsusi caurule. Ja tev šķiet, ka atskan durvju zvans vai durvis sāk klauvēt – tas ir mājas gariņš, kas aicina iziet aiz tām un paskatīties, kas tur ir. Ja dzirdi kādu svilpojam mājā – esi uzmanīgs ar finansēm.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru