Kā uz visiem laikiem atbrīvoties no traucējošās kāju sēnītes? Tikai divas sastāvdaļas un esi brīvs!

Kāju sēnīte ir kaite, kas, lai gan nav Vese***ai ļoti problemātiska, tomēr ir ļoti nepatīkama un mokoša. Dzelteni, saplaisājuši un sakrokojušies nagi, ko pavada apsārtums un nieze – tas noteikti nav kas tāds, ko vēlamies, lai kāds cits redz, kad paskatās uz mums.

Pasaules statistikas dati rāda, ka ir vairāk nekā 400 miljoni cilvēku, kuriem ir kāju sēnīte. Protams, zināmu apsvērumu dēļ, liela daļa izvēlas noklusēt šo Vese***as aspektu.

Kāju sēnīte var liecināt arī par dažādām citām organisma saslimšanām vai pat veicināt tās. Piemēram, tā var veicināt liekā svara pieaugumu un atvieglot ceļu dažādu citu infekciju perēkļiem. Līdz ar to būtu vēlams tikt no kāju sēnītes vaļā pirms tā ir pāraugusi daudz nopietnākā kaitē.

Kā to izdarīt?

Zemāk minēta recepte, kas nodota no paaudzes paaudzē – lai arī recepte ir nepierasta, tā esot ļoti efektīva. Turklāt tā kā sastāv tikai no divām sastāvdaļām, kas ir atrodamas ikkatrā virtuvē, tad to ir arī ļoti viegli pagatavot! Vai nav vērts pamēģināt?

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • Ābolu etiķis,
  • dzeramā soda.

Pagatavošana

Vajadzēs bļodu, kura ir pietiekami liela, lai tajā būtu vieta pēdām. Bļodā ielej aptuveni 400-500ml ābolu etiķa un klāt pielej aptuveni 1.5-2 litrus karsta ūdens. Pēc tam, kad ūdens un ābolu etiķis ir sajaukti, pieber 2 ēdamkarotes dzeramās sodas.

Kad ūdens atdzisis līdz temperatūrai, kurā iespējams ielikt pēdas (jācenšas ielikt pēc iespējas siltākā ūdenī), tās jāieliek bļodā un jātur aptuveni 20-30 minūtes jebšu kamēr bļodas saturs ir atdzisis. Pēc tam nagus var noslaucīt ar pēdu birstīti vai uzmanīgi ar nazi.

Šādā peldē pēdas jāmērcē katru dienu līdz ir izauguši pilnībā veseli un tīri nagi.

Receptes iedarbība balstās tajā, ka ābolu etiķis izšķīdina sēnīti, taču soda momenta dezinficē nagu.

Lasi vēl : Britnijas Spīrsas menedžeris paziņojis bēdīgus jaunumus par slaveno dziedātāju!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rodger Daniel</cite>

    Hello!

    Best discounts on the market -30 %

    Furniture, Kitchen, School -30%

    Security, Lighting, Textiles -25%

    Wedding Apparel, Jewelry, Clothing -35%

    Computer Hardware, Clothing, Garden -30%

    Lighting, Clothing, Beauty -50%

    Offer valid 7 days!

    HEAR: http://xsle.net/36bu7

Pievienot komentāru