Kā pāris minūtēs no apģērba noņemt tauku traipus un ne tikai: 9 noslēpumi, kas palīdzēs jums sadzīvē

Kā pareizi uzglabāt sasmalcinātus sīpolus?

Mums visiem ir nācies piedzīvot, ka, gatavojot ēdienu, sasmalcinām pārāk daudz sīpolu. Lieko ir žēl izmest, taču ir arī bezjēdzīgi to uzglabāt sasmalcinātu, jo tas ātri izžūst. Taču, ja zināt pareizas uzglabāšanas noslēpumu, no tā var izvairīties.

Ieberiet nedaudz sāls traukā. Uzliek virsū sagrieztus sīpolus un cieši aizver vāku. Tas ir nepieciešams, lai sīpolu smarža nepildītu visu ledusskapi. Sāls saglabās sagrieztus sīpolus svaigus vairākas dienas. Un jūs tos varēsiet viegli izmantot vēlreiz.

Banānu mizas ir lielisks palīgs

Bieži vien, pērkot augļus, mēs aizmirstam pārbaudīt to gatavību. Tāpēc bieži vien āboli izskatās nogatavojušies, bet patiesībā vēl ir diezgan skābi. Lai palīdzētu tiem nogatavoties ātrāk, ir viens mājsaimniecības triks.

Viss, kas jums nepieciešams, ir banāna miza. Ielieciet tajā nenogatavojušos augļus un atstājiet uz nakti. Banāna miziņa izdala etilēnu, kas īsā laikā palīdzēs āboliem nogatavoties līdz vēlamajam stāvoklim. Un jūs varēsiet baudīt saldos augļus.

Padarīt biezputru vēl garšīgāku

Putra ir būtisks brokastu ēdiens. Daudziem cilvēkiem patīk sākt dienu ar gardu putru. Taču tikai retais spēj pagatavot kulinārijas šedevru no parastas graudaugu putras.

Mūsu padomi ļaus pat no parastiem griķiem pagatavot gardu un aromātisku ēdienu. Viss, kas jums jādara, ir pirms vārīšanas viegli apcepiet putraimus. Šī vienkāršā darbība ļaus putraimiem pilnībā atklāt savu potenciālu. Un jūs iegūsiet ne tikai noderīgu, bet arī ļoti garšīgu ēdienu brokastīm.

Ādas lietu saglabāšana

Bieži ādas izstrādājumi laika gaitā kļūst blāvi un zaudē savu pievilcīgo izskatu. Kāds mēģina tās glābt ar dārgiem līdzekļiem. Kāds tos izmet un iegādājas aizstājējus. Taču mēs zinām daudz vienkāršāku veidu. Un tas noteikti atgriezīs jūsu ādas lietām spīdumu un skaistumu.

Paņemiet sviestu no ledusskapja. Ierīvējiet to uz sava ādas izstrādājuma. Pagaidiet dažas minūtes un noslaukiet to sausu ar drānu. Jūs būsiet pārsteigti, bet sviests atgriezīs jūsu lietām spīdumu un mirdzumu. Tas ir noderīgs arī mēbelēm. Vienkārši izmēģiniet.

Tauku traipi. Vairs nekāda problēma

Tauku traipi uz apģērba – katrai saimniecei pazīstama neērtība. Iedomājieties, ka esat nonākusi situācijā, kad nav iespējas iztīrīt traipu un izmazgāt savu mīļāko lietu. Piemēram, jums ir izdevies uzklāt tauku traipu tieši pirms došanās prom no mājām.

Mēs zinām pārbaudītu veidu, kā ātri notīrīt tauku traipus no apģērba. Uzklājiet uz tiem nedaudz skūšanās putu. Pagaidiet pāris minūtes. Ierīvējiet putas traipā un pēc tam noslaukiet to ar sausu drānu. Putas notīrīsies kopā ar traipu. Izmantojot šo ātro metodi, jums vairs nebūs jāuztraucas par tauku traipiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru