Kā saprast, ka ir pienācis laiks mainīt darbu. Bēdziet no sava priekšnieka, ja viņš dara šīs lietas

Reizēm gadās, ka darbs vairs nesagādā prieku, un katra tikšanās ar priekšnieku pārvēršas par spīdzināšanu.

Un, ja tas nav tikai tavs nogurums, ir vērts padomāt, vai tev vispār vajadzētu turpināt strādāt tur, kur esi nelaimīgs. Iespējams, problēma ir jūsu vadībā.

Kādas pazīmes liecina par priekšnieku, kurš jūs neciena, lasiet tālāk.

Jūsu priekšnieks neievēro jūsu tiesības ņemt brīvdienas

Reizēm gadās, ka priekšnieks pieprasa, lai viņa padotais veiktu darbu pat savā brīvdienā. Ja jūsu priekšnieks atļaujas jūs traucēt pat tad, kad esat atvaļinājumā vai slimības atvaļinājumā, vai vienkārši dara tā, ka jums nav laika atpūsties, – jums vajadzētu padomāt par atkāpšanos no darba un cita darba meklējumiem.

Jūsu priekšnieks jūs nenovērtē

Ja jūs smagi strādājat un cītīgi veicat visus uzdevumus, bet vadītājs tam pat nepievērš uzmanību un uzskata to par pašsaprotamu – viņš jūs neciena. Ir pienācis laiks iegūt pašcieņu un atzīt, ka esi pelnījis ko labāku.

Lasi vēl: 5 lietas, ko nevar mazgāt ar veļas kondicionieri: jums tās būs jāizmet

Jūsu priekšnieks komandē jūs kā bērnu

Ja jūs nepārtraukti strādājat stingri noteiktās robežās un jums nav iespēju kaut ko darīt patstāvīgi – tas nav labs darbs. Jums nevajadzētu sagaidīt “komandu” no sava priekšnieka, jebkurā amatā cilvēkam ir tiesības uz savu viedokli un cieņu.

Priekšnieks vienmēr meklē kaut ko, par ko jums pārmest

Reizēm cilvēka ceļā ir vadītāji, kuri šķietami nevēlas strādāt, jo viņiem galvenais mērķis ir atrast kādu mazu trūkumu un publiski jūs norāt vai pazemot. Manipulācijas, necieņa un pilnīga neuzticība – diez vai priekšnieks jūs novērtē, tad kāpēc viņš jums ir vajadzīgs?

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru