Kā pareizi uzklāt smaržas, lai aromāts saglabātos pēc iespējas ilgāk

Smaržas ir mākslīgi radītas smaržvielas, kurām ir patīkama smarža un kuras izmanto, lai pastiprinātu dabisko ķermeņa aromātu.

Katra sieviete un vīrietis izmanto smaržas, lai iegūtu pārliecību un pievilcību, tāpēc smaržu iegādei var tērēt daudz naudas.

Protams, smaržu cenas visā pasaulē ir ļoti atšķirīgas. Piemēram, pasaulē dārgākās smaržas maksā 215 tūkstošus dolāru. Šīs smaržas ir Clive Christian No. 1 Imperial Majesty Perfume. Šo smaržu sastāvā ir tādas retas sastāvdaļas kā Indijas jasmīns, Taitijas vaniļa un Florences īriss. Tā izsmalcinātajā iepakojumā ir kristāla pudelīte ar piecu karātu dimantu uz kakliņa, padarot to patiesi greznu tiem, kas to var atļauties.

Protams, šīm smaržām ir raksturīgs ilgnoturīgs aromāts, kas uz ķermeņa saglabājas ilgu laiku. Diemžēl šīs smaržas nav pieejamas ikvienam. Tāpēc nolēmām sagatavot padomu izlasi par to, kā pareizi uzklāt smaržas, lai to aromāts saglabātos pēc iespējas ilgāk.

Pirmais un galvenais noteikums – smaržas jālieto tikai uz ādas. Vislabāk smaržas uzklāt pēc dušas. Tomēr pirms tam ķermenis rūpīgi jānoslauka ar dvieli. Tas palīdz smaržai ilgstoši saglabāties uz ādas.

Lasi vēl: Raža palielināsies 4 reizes: ko stādīt blakus gurķiem

Ja vēlaties pareizi uzklāt smaržas, mēģiniet izmantot 3 galveno punktu metodi – aiz ausīm, uz elkoņa locītavas un uz kakla. Uzsmidziniet tās uz ādas aptuveni 15-20 cm attāluma. Dažus pilienus varat iepilināt arī uz plaukstas locītavām, taču neberziet tās.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Kategoriski nav ieteicams uzklāt smaržas uz apģērba, jo tās var atstāt traipus vai sabojāt audumu. Svarīgi ir arī nepārspīlēt ar smaržu daudzumu. Viegla smarža, kas jūtama no attāluma, ir patīkamāka nekā spēcīgs nepatīkams aromāts.

Nesajauciet smaržas, dažādas smaržas vienlaicīgi var slikti sajaukties.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru