Jūsu mīlestības valoda atklās, kā jums trūka bērnībā

Ko darīt, ja mīlestības valoda būtu ne tik daudz veids, kā uzlabot mūsu romantiskās attiecības, cik veids, kā labāk iepazīt sevi? Jebkurā gadījumā tieši to jautā psihoterapeits Bobijs Benkss.

Mīlestības valodas bieži stāsta par to, kā mēs vēlamies būt mīlēti un saņemt mīlestību, bet tās var arī pastāstīt, kā mums pietrūka bērnībā. Lūk, piecas mīlestības valodas, un ko tas liecina par jūsu bērnību.

Apliecinājuma vārdi: Šī valoda var atspoguļot atzinības, komplimentu un nepietiekamības sajūtas trūkumu, ko izraisījusi bagātīgā kritika bērnībā.

Kvalitatīvi mirkļi: uzmanības trūkums, vientulības sajūta, sajūta, ka esi neredzams, neredzēts vai nedzirdēts, var ietekmēt vajadzību dalīties vērtīgos mirkļos ar mīļajiem pieaugušā vecumā.

Sniegtie labvēlības pakalpojumi: cilvēkiem, kuri novērtē pakalpojumus, iespējams, jau no agras bērnības ir nācies būt neatkarīgiem, rūpēties par citiem vai būt atbildīgiem.

Fizisks pieskāriens: šo mīlestības valodu var pavadīt pieķeršanās trūkums un diskomforts ar noteiktiem žestiem bērnībā.

Dāvanas: bērniem, kuri jūt, ka par viņiem nedomā vai viņus nepamana, un kuri nekad nav saņēmuši nozīmīgas dāvanas, var būt vajadzīgas materiālas lietas, lai izjustu mīlestību pret citiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru