Ja vīrietis tevī nepieņem šīs 3 lietas, tad viņš nemaz tevi tik ļoti nemīl kā tev saka

Attiecībās ne vienmēr pāri vēlas upurēt sevi. Jums nevajadzētu aizmirst, ka jūs esat personība arī tad, kad esat attiecībās. 

Sievietei no sākuma ir jābūt laimīgai pašai par sevi un tikai tad viņa var pievērsties otram partnerim. Lai arī cik ļoti jūs mīlētu, jums nevajadzētu upurēties – vīrietim jūs ir jāciena. Ja viņš nepieņem šīs trīs lietas, tad viņš tevi nemaz nemīl:

Lasi vēl: 5 iemesli kāpēc vīrieši jūk prātā orālā seksa dēļ…

Tavi personīgie mērķi

Pāriem var būt daudz kopīgu mērķu, piemēram, bērnu radīšana, taču katram ir arī savi personīgie mērķi. Jūsu partnerim ir jūs jāatbalsta tajā brīdī, kad jūs vēlaties sasniegt savu personīgo mērķi.

Jūsu raksturs

Arī vīriešiem ir saraksts ar rakstura īpašībām, kuras viņš vēlas redzēt sievietē. Ja vīrietis tevi salīdzina ar savu bijušo sievietei, tad no sākuma padomā – vai viņš tiešām tev ir vajadzīgs? Viņam ir jāciena tavs raksturs.

Tavi draugi

Draudzība ir ļoti svarīga arī tad, kad esi aattiecībās. Tavam vīrietim ir jāciena tavi draugi arī tad, ja viņam nemaz tie nepatīk. Ja vīrietis tevi patiešām mīl viņš tev nemaz neaizliegs tikties ar šiem draugiem.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru