Ja tavs puisis dara šīs 5 lietas, tad viņš vēl ir tikai puika nevis īsts vīrietis

Satiekot vīrietis no 20 līdz 30 gadiem ir ļoti grūti saprast vai viņš ir puika vai jau pieaudzis vīrietis. 

Viņš var būt jauks kā pusaudzis, bet viņš reizē var arī būt skarbs un mērķtiecīgs, kas liecina ka viņš ir pieaudzis vīrietis. Šajā vecumā sievietēm ir grūti saprast kāds īsti ir viņas vīrietis, tādēļ mēs tev palīdzēsim to noskaidrot.

Ja vīrietis dara šādas lietas, tad tas liecina, ka viņš vēl nav pieaudzis:

Viņš baidās iepazīties ar taviem vecākiem

Ja satiekaties jau kādu laiciņu, tad šis ir nākamais solis uz nopietnām attiecībām. Pieaudzis vīrietis saprot, ka tā ir tikai iepazīšanās, jo meitenes vecākiem ir jāzina ar ko satiekas vai iespējams jau dzīvo kopā viņu meitiņa.

Protams, tas ir normāli ja viņš uztraucas pirms satikšanās. Ja viņš ir piespiedu kārtā jāiepazīstina vai ilgi jācenšās pierunāt viņš, tad tas jau liecinās, ka viņš ir mazs puika vēl prātā.

Viņš joko par citātiem no «Simpsoniem» vai «Dienvidu parka».

Tā ir klasika, kurš gan nav smējies no tādiem citātiem? Bet tas ir dīvaini, kad puisis ikdienā lieto dažādas šādas frāzes. Tas nav pareizi. Pieaugušam vīrietim ir jāmāk sarunāties arī bez jēliem jokiem un citātiem.

Viņu biedē vārds«feministe».

Ja vīrietis uzskata, ka sievietes vieta ir virtuvē, tad viņš vai nu ir muļķis vai nu aprobežota persona. Vīrietis nedrīkst biedēt sieviete ar dažādām lietām.

Viņš taisa greisirdības scēnas

Puika pārdzōs pat par vēstuli dzimšanas dienā tev no tava bijušā. Viņš būs gatavs taisīt konfliktu pat citu cilvēku klātbūtnē. Vīrietis sapratīs, ka tas neko nenozīmēs un būs priecīgs, ka jūs esat tikai viņa meitene.

Viņam nav konkrētu plānu

Viņš tev saka, ka jums būs lielas, skaistas kāzas, ka dzīvosiet kopā skaista, lielā mājā, taču tie ir tikai tukši vārdi. Viņam nav nekādu nākotnes plānu. Īstam vīrietim būs jau galvā plāni, kurus viņš īstenos pakāpeniski.

Lūk, ja viņš dara šādas lietas, tad viņš ir puika!

 

Avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru