Ja taisies apmeklēt Simtgades Dziesmu svētkus, šī informācija palīdzēs tikt skaidrībā ar biļešu iegādi

Biļešu tirdzniecība uz Simtgades Dziesmu svētkiem “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā sāksies jau no 3. marta,  plkst. 11.00 no rīta un turpināsies līdz pulksten 17.00 vai tirdzniecības centru darba laiku beigām.

Noteikti jāņem vērā,  ka arvien vairāk cilvēku biļetes vēlas iegādāties internetā un jau pirmajās minūtēs pieprasījumu skaits 50-60 reizes pārsniedz pieejamo biļešu apjomu, tādēļ sistēma darbojas lēnāk.

Biļešu paradīzes pārstāvis, Ēriks Naļivaiko skaidro: “Pirmkārt, svarīgi ir skaidri zināt, uz kuru pasākumu tu gribi, ar to jāsāk. Vēlams saprast, kādā cenu grupā vai kādā sektorā un tad, kad ir izvēlētas tās biļetes, būt gatavam samaksāt par viņām, vai ar banklinku vai ar maksājumu karti. Pārbaudiet, vai jūsu bankas kartes ir reģistrētas pirkumiem internetā. Ja tā nav reģistrēta pirkumiem internetā, jūs izmetīs laukā un viss, ar to  pirkums būs beidzies.”

Aicinām iepazīties ar svētku programmu, lai atvieglotu biļešu izvēli:

XXVI Vispārējo latviešu dziesmu un XVI deju svētku programma:

30. jūnijs

10.00 Koru konkursa fināls “Dziesmu kari” Latvijas Universitātes Lielajā aulā. Bezmaksas pasākums.

Latvijas labāko amatieru koru finālsacensības norisināsies jaukto, vīru, sieviešu, kā arī senioru koru kategorijās. Dalībnieku sniegumu vērtēs starptautiska žūrija. Tradicionāli ”Dziesmu karu” rezultāti tiek paziņoti uzreiz pēc sacensībām, klātesot visiem dalībniekiem un raisot neaizmirstamas emocijas.

1. jūlijs – 8. jūlijs

Amata meistaru darinājumu gadatirgus, meistarklases Vērmanes dārzā, Esplanādē. Bezmaksas pasākums.

Vērmanes dārzā un Esplanādē visu Dziesmu un deju svētku nedēļu darbosies gadatirgus, kur ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar Latvijas novadu amatnieku darinājumiem un arī iegādāties tos, kā arī izbaudīt plašu koncertu programmu.

2., 3. jūlijā – Latviešu amatierteātru izrādes Vērmanes dārzā
2. jūlijā – Senioru koru koncerts ”Margodama saule lēca” Esplanādē
5. jūlijā – Tautu diena ”Rīta ausma” Vērmanes dārzā
6. jūlijā – Kapelu maratons Vērmanes dārzā un pūtēju orķestru Dižkoncerts Esplanādē
7. jūlijā – Folkloras diena ”Novadu sasaukšanās” Vērmanes dārzā, bērnu folkloras kopu koncerts ”Roku rokā ritinām” Esplanādē.

Lai aplūkotu pārējo pasākumu sarakstu, spied “Tālāk”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru