Ienākumi pat dubultosies! 4 zodiaka zīmes, kurām decembris naudas lietās solās būt īpaši veiksmīgs

Foto – Pexels

Zvaigžņu eksperte Jūlija Lifanova nākusi klajā ar paziņojumu – tikai četrām zodiaka zīmēm decembrī ļoti veiksies. Un runa ir par naudu!

Skorpions

Zvaigznes norāda uz to, ka Skorpioniem parādīsies jauna naudas plūsma. Tas var nozīmēt gan to, ka pie apvāršņa var parādīties jauns darbs vai papildus ienākumu avots. Pavisam iespējams, ka decembra beigās šī naudas plūsma pat dubultosies.

Vērsis

Vēršiem gaidāmi lielāki izdevumi ģimenes jautājumos, tomēr šis arī veiksmīgs laiks, lai noslēgtu līgumu par jaunu kredītu. Taču tāpat eksperte iesaka pievērsties jautājumam par parādu atgūšanu – ja kāds jums ir parādā, šis ir īstais laiks šo naudu pieprasīt atpakaļ. Vērši drosmīgi var ieguldīt naudu jaunā biznesā, arī tad, ja tas ir ģimenes bizness – tas būs veiksmīgs!

Auns

Jau no 12.decembra Aunu pārliecība ievērojami pieaugs, un tāds pats pieaugums, visticamāk, gaidāms arī finanšu jomā. Līdz decembra beigām vēl, visticamāk, Auns uzturēsies vecajā darbavietā, taču pēc tam viņš var pieņemt izaicinājumu un pieņemt citu piedāvājumu, kas sola arī labāku atalgojumu.

Zivis

Sākot no 12.decembra ausis un acis jātur vaļā – visticamāk, gaidāma kāda nozīmīga tikšanās, kas ietekmēs tavus ienākumus. Iespējams, ka tev piedāvās jaunu darbu vai algas pielikumu. Taču tikai tādā gadījumā, ja tu šīs iespējas pats “nenogulēsi”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru