Ezotērikas speciālisti atklāj: ir tikai dažas dienas februārī, kurās tu vari piesaistīt lielo naudas Veiksmi

17., 18. februāris: vēl divas dienas, kas ir ļoti labvēlīgas tieši jauniem sākumiem un biznesam. Šajās dienās var atvērt biznesa kontus, slēgt darījumus, dibināt uzņēmumus, investēt naudu.

Foto – Pexels

19., 20., 21. februāris: šis nav labvēlīgākais laiks iepirkumiem. Labāk netērēt daudz naudas. Speciālisti stingri iesaka uzmanīties no naudas aizņemšanās – to būs ļoti grūti atdot. Šīs dienas lieliski piemērotas relaksācijai un atpūtai.

22., 23. februāris: lielisks laiks, lai dotos iepirkties. Liela peļņa un veiksme gaida to profesiju pārstāvjus, kuri ir saistīti ar personāla vadību.

Foto – Pexels

24., 25. un 26. februāris: šajās dienās drosmīgi var naudu tērēt ceļojumiem, kā arī doties romantiskos ceļojumos kopā ar savu mīļoto cilvēku. Noderīgi arī iegādāties dāvanas saviem mīļajiem.

27., 28. februāris: šo dienu enerģija pozitīvi ietekmēs koncentrēšanos, bet negatīvi ietekmēs ambīcijas. Labāk nodarboties ar ierastu, klusu darbiņu un būt uzmanīgiem naudas lietās.

29. februāris: šajā dienā lieli panākumi gaidāmi finanšu jomā, īpaši radošo profesiju pārstāvjiem. Īsāk sakot – šī būs patiešām lieliska diena!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru