Ezotērikas speciālisti atklāj: ir tikai dažas dienas februārī, kurās tu vari piesaistīt lielo naudas Veiksmi

Foto – Pexels

Visiem ir vajadzīga nauda. Ir ļoti svarīgi ne tikai spēt to nopelnīt, bet arī pareizi to tērēt, lai šī naudas apmaiņa būtu pareiza!

Ezotērikas speciālisti atklāj, kā un kur jūs varat gūt finansiālu veiksmi, ne tikai iegūstot jaunus naudas līdzekļus, bet arī pareizi ar tiem rīkoties februāra mēnesī.

Lūk, kāds ir februāra mēneša naudas kalendārs!

1. februāris: šī nav bīstama diena, taču nav arī labvēlīga. Speciālisti neiesaka veikt pirkumus, aizņemties naudu un uzsākt svarīgus darījumus.

2., 3. februāris: Lielākā daļa finansiālo plānu īstenosies, laba diena, lai veiktu dažādus pirkumus mājoklim – mēbeles, traukus, interjera priekšmetus utt.

4., 5., 6. februāris: šis arī nav piemērots laiks jaunu darījumu uzsākšanai, lietišķu sakaru dibināšanai, kā arī – šis ir slikts laiks, lai kaut ko iegādātos internetā.

7., 8. februāris: ieteicams veikt svarīgus pirkumus un investēt biznesā. Šajās dienās ir ļoti būtiski – daudz strādāt un mazāk slinkot!

9., 10. februāris: šis nav tas labākais periods aktīvai darbībai, sarunām, jaunu zināšanu iegūšanai. Nauda šajās dienās nenāks viegli. Būs jāveltī maksimāli daudz pūles, lai tā atnāktu.

11., 12. februāris: šajās dienās ir vērts vairāk laika veltīt atpūtai un pēc iespējas mazāk riskēt, tad arī viss izdosies. Naudai patiks, ja to netērēsi pārmērīgi daudz.

Lasi vēl: Kādas acis – tāds vīrietis. Ezotēriķi paziņojuši, kuri ir dāsnākie vīrieši

13., 14. februāris: divas ideālas dienas jauniem sākumiem, motivācijas un iedvesmas meklējumiem! Šajās dienās ikviena cilvēka finansiālais stāvoklis būs ietekmēts labvēlīgi. Īpaši tas attiecas uz tiem, kuri prot veidot jaunas pazīšanās un nebaidās virzīties uz priekšu.

15., 16. februāris: nav ieteicams nevienam šķērsot ceļu, kā arī silts ieteikums – netērēt daudz naudas. Tāpat nevajadzētu veikt nepārdomātus pirkumus – tie ir labi jāizsver, vai tiešām tev šo lietu vajag?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru