Es piedzimu nelabvēlīgā ģimenē, mana māte dzēra, es nezināju savu tēvu. Reiz cilvēki ieradās mūsu mājā …

“Malvīne” – tā mans topošais vīrs mani sauca no pirmā acu uzmetiena, no pirmās iepazīšanās minūtes. Kopumā, par visu pēc kārtas.

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm varētu teikt ir ”alerģija” pret idiotiem. Viņi tos atpazīst pat no gabala…

Es piedzimu (kā izrādījās vēlāk) nelabvēlīgā ģimenē. Mamma (ja jūs to varat saukt par tā) dzēra ar vīriešiem, un es vienmēr bija izsalkusi. Viss, kas palika uz galda, uzlasīju, iemērcu gabalu maizes burkās, bieži vien saņēmusitienus. Vai man bija brāļi vai māsas, neatceros, jo tad biju tikai 3 vai 3 ar pus gadus veca.

Es atceros tikai, ka viņi man iemācīja dziedāt rupjās dziesmiņas. Lika mani uz beņķīša, un es dziedāju, un tie, vīrieši, dzēra, saldi smējās un deva saldumu par to. Bet pēdējā reizi viņi iedeva man kaut ko ļoti rūgtu (degvīnu) dzert, un tad ienāca sievietes un policists. Viņi paņēma mani un aizveda mani tālu, tālu prom. Pa ceļam es vēmu, un tante deva man kaut ko dzert.

Kad atbraucām (tas bija bērnu nams), viņi man sasmērēja galvu ar kaut ko smirdošu (petroleju). Man bija daudz utis. Tad Irina Aleksandrovna – bērnu nama direktore – un viņas meita Sveta aizveda mani uz mājām. Viņi mani tur nomazgāja, izķemmēja mani un iedeva man putru, un es palūdzu vēl. Nolika mani gulēt uz ļoti balta palaga. Un naktī es piecēlos un nozagu konfekti, sastūmu to manā mutē un paslēpa konfekšu iesaiņojumu zem spilvena. No rīta es atkal ēdu putru, un man bija atļauts, cik daudz vēlos paņemt konfektes.

Šīs ir bērnības atmiņas. Un tagad esmu nokļuvusi pasakā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru