Eiropas Komisija atklājusi cik patiesībā Latvija ir nabadzīga. Paziņojumā ir atklātas skarbas lietas!

Eiropas Komisijas ieskatā bija tas, ka šeit valda pārāk milzīgs sociālais nevienlīdzības veicinošais faktors, kas ir nesamērīgi augsts un rada pārāk lielu nodokļu slogu Latvijā. Eiropas nodokļu politika tiek vērtēta kā sestā sliktākā visā Eiropas Savienībā un tas tik tiešām ir skumji.

Latvijai pavisam noteikti vajadzētu pievērst uzmanību visiem veidiem, kā palielināt ienākumus visiem tiem, kuri saņem tikai minimālo, tā skaidrojusi Eiropas komisija.

Lasi arī: Atklājas iepriekš neizpaustas lietas saistībā ar Sindijas Rones nāvi. Viņas nāve ir uz dienestu sirdsapziņas!

Tāpat Latvijai ir tikuši uzdoti vairāki mājas darbi, kuri ir jāizpilda un īpaši svarīgi ir tas, ka tiek plānota nākamā perioda kohēzijas politika. Latvijai Eiropas Komisijas komisijai skaidri un gaiši ir jāpiedāvā dažādas attīstības un stratēģijas plāni, kas tiek vērsti uz iekļaušanos sabiedrībā un tā veicināšanu, kā arī vienlīdzības stiprināšanu, to skaidrojis EK reģionālās ģenerāldirektorāta pārstāvis.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Ministru prezidents Kariņs svēti solīja, – pirms ievēlēšanas, ka cīnīsies ar nabadzību valstī, – atcels OIK ,atcels pensionāriem ienākuma nodokli no pensijām u.t.t. Ir jūtama mūsu politiķu klasiskā solīšana, – bet ,kā to panākt,kā pildīt solījumus nav padomāts. Latviešiem ir tāds teiciens : “Solīts makā nekrīt” Tas teiciens ir stipri vietā. Ar lielām cerībām turpinām dzīvot.

  • <cite class="fn">pbums</cite>

    Vai nav dīvaini ka Eiropas Savienība sāk kontrolēt cilvēkus vairāk kā padomju savienība?

  • <cite class="fn">inguna neminska</cite>

    Dereetu jau atslaabt lietot kaa pamatojumu taadus terminus kaa “visaugstaak augoshie ekonomiskie raadiitaaji” 😛 ….. –
    katram eziitim tok ir skaidrs, ka ir varianti : 1. “ZEMAAK” …va ne ! … AUGOSHIE – kur mieriigaa garaa viss veesaa mieraa visu laiku dreifee ( vai aktiivaak – manevree …) pa virsu – …. un ……. 2. 😛 > “AUGSTAAK” …. augoshie ( : DDD ), kur no bedres apakshas kaut kas pa briizham paiet uz augshu … tapee, ka ir kaut kaada kustiiba visapkaart, a uz leju ta nav vairaak, kur ….

Pievienot komentāru