Džonija Depa fani ļoti satraukušies par aktiera veselību pēc tam, kad tika nopublicēta šī fotogrāfija

https://www.instagram.com/p/BjkfmvxnoZP/?utm_source=ig_embed

Taču daudzi citi fani uzskata, ka aktieris izskatās labi, citādāki viņš nedotos tūrē un neuzstātos kopā ar savu grupu “The Hollywood Vampires”. Turklāt daudzi citi fani argumentēja, ka neviens neiedomātos, ka viņam ir Vese***as problēmas, ja Deps nebūtu noskuvis matus un sejas apmatojumu. Kāds fans zem bildes rakstīja: “Kad es pirmo reizi noskuvu gan matus, gan bārdu, cilvēki domāja, ka man ir nopietnas Vese***as problēmas.”

 

“The Hollywood Reporter” ziņoja, ka Deps pēdējā laikā uzmanības lokā nonācis pāris savu personīgo problēmu dēļ. Janvārī Deps iesniedza prasību tiesā pret saviem bijušajiem vadītājiem “Management Group”, apgalvojot, ka saskāries ar krāpšanu un tīšu nolaidību. Maijā divi bijušie Depa miesassargi iesūdzēja viņu tiesā par neizmaksātām algām, termiņu neievērošanu un nelikumīgām uzņēmējdarbības formām.

https://www.instagram.com/p/BjR4oE9HbvU/?utm_source=ig_embed

Neskaitot tiesas sēdes, Deps atrodas finiša taisnē ar savu šķiršanās lietu, kā arī cenšas tikt galā ar viņa mātes nāvi 2016. gadā. Depa šķiršanās ar viņa bijušo sievu Amberu Hērdu tika beigta 2017. gadā ar 7 miljonu ASV dolāru norēķinu bijušajai sievai. Hērda apvaino Depu vardarbībā ģimenē, ko Depa advokāts nosauca par mēģinājumu “nodrošināt priekšlaicīgu finansiālo risinājumu” šķiršanās lietā. Kopš tā laika Hērda ir ieguldījusi laulības šķiršanās naudu dažādās organizācijās un labdarības fondos.

Lasi arī: Tētis vēlējās uzņemt superīgas bildes ar bērnu, bet viņš pārkāpa visas robežas…

Preses pārstāvji ziņo, ka Deps ir gana labā Vese***as stāvoklī, lai strādātu pie pāris jaunām filmām. Saskaņā ar IMDb datiem, Depam šogad tiks izlaistas vēl četras filmas. Depa mūzikas un filmu karjera, šķiet, plaukstam, tādēļ aktierim nevajadzētu attaisnoties par savu ārējo izskatu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru