Brīdinājums: nejauciet kopā šos uztura bagātinātājus!!! Pievērsiet uzmanību!

As**szāle

Kontrindikācijas: ja jūs lietojat As**szāli kopā ar noteiktiem antidepresantiem, tas var novest pie ļoti augsta serotonīna līmeņa jūsu organismā. Tas var izraisīt nopietnus blakusefektus, piemēram, krampjus un muskuļu atrofija.

Vitamīns D

Kontrindikācijas: vitamīns D var mazināt holesterīna līmeņa pazeminošu zāļu iedarbību. Tas var arī traucēt noteiktām As**sspiedienu kontrolējošām zālēm. Ja jūs lietojat lielākas vitamīna D devas kopā ar urīndzenošiem preparātiem, tas var novest pie palielinātas kalcija devas organismā, kas var izraisīt nieru mazspēju.

Cinks

Kontrindikācijas: kad jūs lietojat antibiotikas, kas satur tetraciklīnu vai hinolonu, cinks var izraisīt grūtības zāles norīt. Lietojiet antibiotikas 2 stundas pirms vai 6 stundas pēc tam, kad esat lietojuši cinka piedevu.

Ķiploks

Kontrindikācijas: ķiplokam ir neskaitāmas priekšrocības mūsu ķermenī, tas samazina holesterīna līmeni un As**sspiedienu. Tomēr, tas var palielināt asiņošanas iespēju, ja to lieto kopā ar zālēm As**s sarecēšanai. Tas arī padara zāles pret HIV mazāk iedarbīgas.

Ingvers

Zāļu kontrindikācijas: pētījumi liecina, ka ingvers var palīdzēt mazināt sliktu dūšu un vemšanu. Tas atvieglo gremošanu un veicina apetīti. Tomēr, ingvers palielina asiņošanas iespējas, lietojot to kopā ar zālēm pret As**s sarecēšanu. Lietojot to kopā ar ciklosporīnu (antibiotikas), tas var mazināt As**s līmeni.

avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru