BK “Jēkabpils” pēdējā regulārās sezonas mačā uzņems ventspilniekus

Trešdien BK “Jēkabpils” basketbolisti dosies “OlyBet” Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas pēdējā cīņā un savā laukumā uzņems BK “Ventspils” vienību. Šī būs pēdējā iespēja uzlabot komandas iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs. Mačs sāksies plkst. 18.30.

Visās trīs savstarpējās spēlēs šosezon ir uzvarējuši kurzemnieki (14. oktobrī – 50:76, 29. novembrī – 79:90, 28. februārī – 67:85). Lai gan pieveikt titulēto komandu šķiet grūts un varbūt šobrīd pat neiespējams uzdevums, tā ir vienīgā iespēja saņemt caurlaidi uz izslēgšanas spēlēm, un “lūši” cīnīsies par uzvaru!

Cīņā zem groziem jēkabpiliešiem būs jāiztiek bez komandas sekmīgākā atlēkušo bumbu savācēja Jurija Aleksejeva (vidēji septiņas atl.b. katrā spēlē), kurš ārstē traumu. Savukārt spēlei gatavs būs rezultatīvākais punktu guvējs un rezultatīvo piespēļu autors lietuvietis Dominiks Domarks (vidēji 14,6 punkti un 4,6 rez.p. katrā mačā).

Ielūkojoties Roberta Štelmahera vadītās komandas LBL statistikas rādītājos, redzams, ka visvairāk punktus līdz šim sametis Aigars Šķēle – vidēji 12,4 punkti katrā mačā. Zem groziem ar izcīnītām vidēji 6,2 atlēkušajām bumbām katrā spēlē izceļas Ronalds Zaķis, bet par piespēlēm gādā Emanuēls Ubilla – 4,8 rezultatīvas piespēles.

Uz LBL turnīra tabulas sesto vietu šobrīd pretendē trīs komandas – “Jēkabpils”, “Betsafe/Liepāja” un “Latvijas Universitāte”. Studenti vēl savā laukumā spēlēs ar “Ogres” un “Ventspils” komandām, bet liepājniekiem atlikušas divas spēles ar “Jūrmalu”.

Nāc un esi kopā ar komandu – atbalsti, iedvesmo un dod spēku! Kamēr vien finālsvilpe nebūs noskanējusi, “lūši” cīnīsies par uzvaru!

Basketbola klubu “Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA “LDz Cargo”, SIA “Pata”, SIA “Jēkabpils PMK”, AS “LNK Industries”, SIA “Mikor”, SIA “Pilna Servisa Līzings”, SIA “Astarte Nafta”, “Joma”, “AJSK”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru