Bīstamas pazīmes, kas liecina par sakrājušos sliktu enerģiju mājās

3.Izkvēpināšana un apslacīšana

No sākuma nepieciešams apslacīt visus mājokļa stūrus un kaktus ar svētīto vai strukturēto ūdeni (tikai ne krāna), apslakiet arī seju un neslaukot ļaujiet tai nožūt. Tad vajag aizdedzināt As**szāles, dzelkšņa vai viršu zariņu un  izkvēpināt visu dzīvokli. Veicot attīrīšanu, iedomājieties, kā izkūp visi enerģētiskie netīrumi. 

4.Roku attīrīšana

Pēc mājas attīrīšanas nepieciešams noņemt no rokām sliktās enerģijas atlikumus, kur tie noteikti būs palikuši. Sākumā nomazgājiet rokas ar ziepēm, bet pēc tam ar sāli. Tad ļaujiet rokām nožūt. Nopuriniet tās, it kā atbrīvojoties no visa sliktā, kas pie tām pielipis.

5.Atkārtota attīrīšana

Lai pārbaudītu, vai māja ir labi attīrīta un nav vajadzīga atkārtota tīrīšana, kas būtu veicama pēc trim dienām, iededziet sveci un pagaidiet, kamēr tā nodeg līdz pusei. Kad zem sveces sakrāsies izkusušais vasks, paskatieties uz tā formu. Ja tā ir kroplīga, bet pats vasks kļuvis tumšs, tātad sliktā enerģija vēl ir palikusi. Bet, ja vasks ir gaišs un notecējis vienmērīgi skaistās strūklās, tad jūsu mājoklis ir pilnībā attīrīts no negatīvās enerģijas.

 

Un vispār, dedzināt sveces mājās ir pat  ļoti ieteicams. Īpaši telpās, kur kaut kas ir noticis vai notiek. Uguns attīrošais spēks nav pielīdzināms nekam citam!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru