Bērni vecākus izvēlas jau ilgi pirms piedzimšanas. Viņu dvēselīte no mākoņu maliņas ilgi vēro topošos vecākus. Lūk, kā tas notiek!

Pastāv teorija, kas liecina – bērni ierodas mātes un tēva bioloģiskajā laukā jau 6-7 gadus pirms piedzimšanas.

Tas pats attiecas uz vecākiem, kas bērniņu ir adoptējuši, un ir saistīti ar viņu garīgām saitēm. Vienkārši dvēsele kļūdās, un mazulis piedzimst nepareizajiem vecākiem.

Arī mani bērni ilgi pirms viņu piedzimšanas deva man zīmes sapņu vai simbolu formā, raksta kāda blogere vietnē zen.yandex.ru.

Apmēram pirms gada manā galvā materializējās skaidra doma, ka man būs vēl viena meita. Bet ar prātu saprotu, ka tagad esmu viena ar trim bērniem un mitinos vienistabas dzīvoklī. Runa nav par adopciju un aizbildnību, bet gan par sava bērna dzimšanu –esmu viena un neesmu vairs jauna. Pēc 5–7 gadiem es grūtniecībaijau būšu par vecu, lai gan mūsdienās sievietes dzemdē arī pēc 40 gadu vecuma.

Bet doma par vēl vienu bērniņu uzmācīgi nāk man prātā, un nesen man parādījās mazulītes tēls un ienāca prātā vārds –Aleksandra, meitenīte ar cirtainiem matiņiem.

Un it kā šīs domas es dziļi slēpju, bet ja nu pēkšņi 7-10 gadu laikā dzīve izveidosies tā, ka būs visas iespējas piedzemdēt vai adoptēt bērnu?

Bet burtiski pirms pāris dienām man bija neparasts sapnis. Es jau skaidri atšķiru sapņu veidus un zinu, ka visiem sapņiem, kurus es redzu, ir kāda dziļāka nozīme.

Tad lūk, šajā sapnī viņa ieradās pie manis, mana topošā meitenīte, mana trešā meitiņa.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kuras nevēlas precēties un ģimenes pieaugumu. Dzīvot tikai sev – lūk, viņu moto!

Par vārdu nepateikšu, bet matiņi viņai bija gari un cirtaini. Jā, viņai bija Vese***as problēmas, kaut arī ne pārāk nopietnas. Teiksim tā, tas vairāk bija izskata defekts, bet tik un tā viņa bija skaista. Un es meitenīti biju adoptējusi.

Es pamodos ar skaidru apziņu, ka viņa sapnī atnāca pie manis un ka pēc vairākiem gadiem mēs noteikti tiksimies. Atliek tikai sagaidīt īsto brīdi.

Kā ir ar tevi? Vai tu tici, ka šādi sapņi var piepildīties? Raksti komentāros!

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jola</cite>

    Arii es dazkaart redzu “viedos sapnjus”, un zinu, kad tieshi redzeetais notiks. Kad biju savas pirmaas meitas gaidiibaas, ilgi nevareju izshkirties par vaardu Eliiza vai Paula , liidz beidzot no domaaju ka doshu vinjai divus. Bet tad vienaa sapnii saucu abus vaardus un pie manis naaca divas meitinjas tad man viss bija skaidrs. Tagad Eliizai ir17, bet Paulai 14.

Pievienot komentāru