Aunam nepatīkami jaunumi, bet Skorpionam liktenīga tikšanās; Dienas horoskops 7. decembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Šī diena Jaunavām nav piemērota lieliem un svarīgiem pirkumiem, jo pastāv risks iegūt nekvalitatīvu preci. Esi uzmanīgs, lai izvairītos no iespējamas krāpšanas.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem vajadzētu domāt ne tikai par sevi un savām interesēm. Nenostādiet sevi visuma centrā un izvairieties no konfliktiem ar priekšniecību, lai izvairītos no negatīvām sekām.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).
Neprecētie Skorpioni šajā dienā var sagaidīt liktenīgu tikšanos, kas pāraugs stiprās un ilgtermiņa attiecībās. Arī ģimenes zīmes pārstāvji savas attiecības pacels nākamajā līmenī.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem ir svarīgi izvairīties no nervozēšanas par sīkumiem, jo stress var ietekmēt viņu pašsajūtu. Koncentrējies uz esošo brīdi un nepalaid garām šodienas priecīgos mirkļus nelielu problēmu dēļ.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Šajā dienā Mežāžiem var rasties negaidītas grūtības, kas radīs neparedzētus izdevumus. Tomēr viss atrisināsies viņiem par labu, un līdz vakaram viņi varēs lepoties ar saviem sasniegumiem.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem ieteicams būt īpaši uzmanīgiem, parakstot dokumentus. Parūpējies par savu veselību, pievēršot uzmanību veselīgam uzturam, pietiekamam miegam un fiziskām aktivitātēm.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šī diena solās būt mierīga. Koncentrējies uz darba jautājumiem un plānoto uzdevumu izpildi. Vakarā tevi gaida patīkama tikšanās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru