Aunam nepatīkami jaunumi, bet Skorpionam liktenīga tikšanās; Dienas horoskops 7. decembrim visām zodiaka zīmēm

Nākamajā ceturtdienā, 2023. gada 7. decembrī, tev jābūt gatavam nelielām sadzīviskām grūtībām. Astroloģiskā prognoze iesaka paskatīties uz sevi no malas, izanalizēt savu rīcību, ieradumus un prioritātes.

Šajā dienā tev var rasties iespēja mainīt savas darbības virzienu. Tavā personīgajā dzīvē gaidāms miers un harmonija. Tribīnes žurnālisti pastāstīja, ko katrai zodiaka zīmei vajadzētu sagaidīt no šīs dienas.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auns šajā dienā var saskarties ar nepatīkamiem jaunumiem. Esi gatavs negaidītiem apstākļiem, kas var izjaukt tavus plānus un ietekmēt tavu garastāvokli.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem vajadzētu pievērst uzmanību savai Vese***ai, īpaši muguras stāvoklim. Pat nelielu saslimšanu gadījumā ieteicams konsultēties ar speciālistu. Atturieties no sabiedrisko iestāžu apmeklēšanas un labāk pavadiet laiku mājās.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem šajā dienā vajadzētu veltīt vairāk laika un uzmanības saviem mīļajiem. Viņiem var būt nepieciešams tavs atbalsts. Neatsaki palīdzību un grūtos brīžos esi blakus.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Šī diena Vēžiem (22. jūnijs – 22. jūlijs) solās būt ļoti aktīva. Rīkojies izlēmīgi un pārliecinoši gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Vislabāk visas svarīgās tikšanās un sarunas rīkot dienas pirmajā pusē.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām jābūt gatavām sadzīviskām grūtībām. Centies izvairīties no konfliktiem un neiesaisties tajos. Visus svarīgos jautājumus izlemiet paši.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru