Augs un ziedēs: kur vajadzētu stāvēt naudas kokam, lai mēs justu papildinājumu mūsu maciņos

Lai “naudas koku”, priecīgi augtu un sulīgi ziedētu, jāizvēlas tam ideāla vieta mājā.

Iespējams, naudas koks ir viens no populārākajiem augiem, ko daudzi tur savās mājās. Naudas koka popularitāte ir saistīta ne tikai ar tā patīkamo izskatu un vieglo kopšanu, bet arī ar tā sakrālo enerģiju. Mūsu senči ticēja, ka šis augs var piesaistīt ģimenei labklājību un laimi.

Bet, lai auga maģiskās īpašības patiešām darbotos, un vienlaicīgi, lai tas priecētu ar sulīgu ziedēšanu un pastāvīgu augšanu, ir jāizvēlas pareizā vieta. Tādu vietu, kur augs jutīsies vislabāk.

Puķu audzētāji nekādā gadījumā neiesaka blakus naudas kokam stādīt citus augus. Fakts ir tāds, ka šim augam patīk brīva vieta. Tāpat šis augs slikti jūtas tiešos saules staros. Šādā gadījumā lapas var pat apdegt un parādīties balti plankumi.

Vasarā ir svarīgi aizēnot augu, pasargājot to no saules, bet ziemā labāk to pārvietot tuvāk dabiskās gaismas avotam. Augam ir ļoti svarīgs svaigs gaiss, tāpēc vasarā var bez bažām novietot puķu podu pie atvērta loga. Ir ļoti svarīgi, lai telpa, kurā aug puķe, tiktu pastāvīgi vēdināta.

Lasi vēl: Kā cept biskvītu bez cepeškrāsns: pārbaudīta recepte

Eksperti apgalvo, ka ideāla vieta, kur novietot naudas koku, ir logs dienvidaustrumu pusē. Arī pie dienvidrietumu vai dienvidu loga naudas kokam būs ērti, ar nosacījumu, ka jūs aizēnosiet augu.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 72%

0%

Ja naudas koku vēlaties novietot guļamistabā, atcerieties, ka ir svarīgi, lai vasarā tajā tiktu uzturēta 20-25 grādu temperatūra, bet ziemā – 15-18 grādu temperatūra.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru