Atklājas iepriekš nezināmais! Noslekavotās 20 gadus vecās Sindijas Rones mātes atzīšanās

 

Tāpat māte ir vienkārši šokā par sava dzīvesbiedra teikto nākamajā dienā. 10. aprīļa rītā, pēc paša vārdiem viņš itkā devies uz Rīgas lidostu, lai dotos uz Zviedriju, kur itkā būšot darbs. Tas, ka vīrietis lidmašīnā neiekāpa, bija skaidrs nākamajā dienā. Tāpat sieviete uzzināja, ka viņš pat nebija ticis līdz Rīgai. Pol***ja sievieti bija informējusi, ka vīrietis ticis aizturēts Skrundā alkohola reibumā, tur viņš esot uzturējies veselas divas dienas.

Lasi arī: Cilvēki dusmīgi! Ja Tu nevēlies saņemt sodu, tad ienākuma nodokļa parāds valstij jāsamaksā līdz 17. Jūnijam

Savam brālis pats zvanījis un teicis, ka esot nolaupīts, kā arī tiekot turēts gūstā utm. Sindijas mātes atzīšanās, kā jau viņa jutusi uzreiz, kas varētu būt vainīgs – pārsteigusi tiešām daudzus, jo tā visa izrādījās patiesība.

Diemžēl pēc visa notikušās traģēdijas māte vairs nespēj tur uzturēties un diemžēl pārcelsies citur, jo vieta saistās ar atmiņām un tas viss situāciju padara vēl nepatīkamāku.

Par konkrētā noziedzīgā nodarījumu izdarīšanu tika aizturēts, kā arī apcietināts 1986. gadā dzimušais vīrietis, kurš bija Sindijas patēvs. Viņš jau iepriekš ticis vairākkārt sodīts.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru