5 pazīmes, kuras liecina, ka jums nav vīra pat tad, ja esat precējusies

Viņš jūsu labā nedara neko īpašu
Jums nav īsts vīrs, ja viņš jūsu labā neko īpašu nedara. Tā nav tikai nevēlēšanās ieguldīt pūles – tā ir iekšējas motivācijas neesamība, kas saistīta ar nevēlēšanos darīt kaut ko jūsu labā. Ja viņš nejūt to, ka viņam vajadzētu darīt jums labu un likt jums justies fantastiski, viņam neinteresē jūsu jūtas, tādēļ jūsu starpā nav nekādas romances.

Lasi vēl: Ārlietu ministra darba vizīte AS “Valmieras stikla šķiedra” 2018.gada 19.janvāris.
Viņš nerunā ar jums
Viņš jums nesaka, kurp iet un kad atgriezīsies. Viņš neapspriež ar jums nopietnus lēmumus. Viņš neatbild uz jūsu zvaniem un īsziņām. Ja viņš vienkārši var atļauties jūs ignorēt, tad viņš jums nav vīrs.
Viņš gaida, ka jūs viņu paklausīsiet
Jums nav īsts vīrs, ja viņš gaida, ka darīsiet visu, ko viņš pasaka. Viņš sagaida, ka jūs gatavosiet, tīrīsiet māju un rūpēsieties par viņu. Viņš sagaida, ka apkalposiet viņu, apmierināsiet visas viņa vēlmes un vajadzības. Šāds vīrietis uzskata, ka jums nav sava viedokļa, nemaz nerunājot par vēlmēm.
Pret laulību viņš attiecas kā pret biznesu, samazinot tēriņus un palielinot ienākumus. Bet jūs uzvedaties kā labdaris, atdodot visu viņam un neko nesaņemot pretī. Šķiet, ka viņš ir darba devējs, bet jūs – ņēmējs.
Viņš neizturas pret jums kā pret līdzvērtīgu cilvēku
Viņš nesaprot sava vīra lomu, ja nespēj izturēties pret jums kā pret līdzvērtīgu cilvēku – kā pret cilvēku, ar kuru nepieciešams dalīt savu dzīvi. Viņa galvā jūs neesat partneris – jūs esat sieviete, un sievietes ir zemākas par vīriešiem. Iespējams, ka viņš vienkārši uzskata, ka ir labāks par jums. Jebkurā gadījumā, īsts vīrietis tā nerīkojas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru