5 pazīmes, kas liecina, ka kādam cilvēkam jūs nepatīkat: kā atšifrēt slēptos signālus

Intereses trūkums par jūsu lietām

Ja jūsu stāsti par personīgajiem sasniegumiem vai problēmām tiek uztverti ar vienaldzību vai formālu “ooohh”, iespējams, ka jūsu sarunu biedrs nejūt simpātijas pret jums. Sirsnīga interese par otra cilvēka dzīvi ir viena no nepārprotamām draudzīguma un cieņas pazīmēm.

Nepamatota kritika

Konstruktīva kritika ir viena lieta, bet, ja kāds jūs nepārtraukti kritizē bez pamatota iemesla, tā var liecināt, ka jūs viņam nepatīkat. Īpaši, ja šīs piezīmes tiek izteiktas publiski, citu cilvēku klātbūtnē.

Uzvedības maiņa jūsu klātbūtnē

Novērojiet, kā cilvēks uzvedas, kad jūs ienākat telpā vai uzsākat sarunu. Ja viņa garastāvoklis uzreiz pasliktinās, viņš kļūst noslēgts vai aizkaitināms, iespējams, ka jūs izraisāt viņā negatīvas emocijas.

Šo pazīmju atpazīšana palīdzēs jums labāk izprast attiecības savā vidē un, iespējams, pielāgot savu mijiedarbību ar konkrētiem cilvēkiem. Ir svarīgi atcerēties, ka ne vienmēr šādu uzvedību vajadzētu ņemt vērā. Bieži vien šādas attieksmes iemesli slēpjas personas personīgajās problēmās un raizēs, nevis jūsu rīcībā vai vārdos.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru