5 paši „veselīgākie” produkti uz Zemes, kurus kaut kādēļ gandrīz neviens neēd. Kāpēc tā sanāk?

Ir vairāki apbrīnojami trekni produkti, kuri var palīdzēt jums atbrīvoties no centimetriem viduklī un uz visiem laikiem tikt vaļā no liekā svara reizē.

Sagatavojiet jūsu garšas receptorus šiem pieciem garšīgajiem produktiem, kuri aktivizē vielmaiņu pat ar domām vien par tiem, raksta Woman’s Day.

Kaulu buljons

Kaulu buljons – visu laiku modē, un ne par velti! Kaut arī tā dziedinošās un barojošās īpašības zināmas jau gadsimtu garumā, kaulu buljona vērtība gremošanas trakta atjaunošanā, detoksikācijas palīdzībā, celulīta samazināšanā ir neseni papildinājumi plusu sarakstā.

Kaulu buljons dod sāta sajūtu un arī palīdz samazināt svaru. Viena-divas tases dienā sadedzina taukus! Kaulu buljons tāpat arī paaugstinās jūsu enerģiju un pasargās jūs no saaukstēšanās un gripas – karsts kaulu buljons jau sen ir eliksīrs priekš tiem, kuri jūt pirmos saaukstēšanās simptomus.

Biete

Sarkanais – jaunais zaļais! Biete ir viens no reģenerējošākajiem produktiem jūsu organismam. Biete palīdz gremošanai, sašķidrina žulti, attīra aknas, pasārmina asinis un pat uzlabo kognitīvās funkcijas un sporta rezultātus.

Labi, bet kāds sakars ir žultij ar novājēšanu? Žults atbild par tauku sašķelšanu tā, lai tos varētu izmantot kā degvielu, bet ne liekas krokas uz vēderiņa.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru