27. aprīlī, Zviedrijas kroņprinča un kroņprinceses vizītes laikā noteikti būtiski braukšanas ierobežojumi Vecrīgā

Saistībā ar Viņas Karaliskās Augstības Zviedrijas kroņprinceses Viktorijas un Viņa Karaliskās Augstības kroņprinča Daniela ar pavadošo delegāciju oficiālo vizīti Latvijā 27. aprīlī no plkst. 7.00 līdz plkst. 14.15 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Pils laukumā, Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Pils laukumam un Mazajā Pils ielā, posmā no Daugavas gātes līdz Pils laukumam.

Savukārt no plkst. 7.00 līdz plkst. 15.30 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Strēlnieku ielas abās pusēs, posmā no ēkas Strēlnieku ielā 1B līdz Alberta ielai.

Tostarp 27. aprīlī no plkst. 10.55 līdz plkst. 11.20 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Pils laukuma un Muitas ielas krustojumā, Pils laukuma un Torņa ielas krustojumā (pie Latvijas Bankas) un Pils laukuma un Citadeles ielas krustojumā.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība: no plkst. 9.30 līdz plkst. 14.15 Pils laukumā un no plkst. 15.00 līdz plkst. 16.30 Uzvaras bulvārī, pie ēkas Mūkusalas ielā 3.

Avots: riga.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru