14 dienu laikā pilnībā novērsiet nagu sēnīti! Labākie tautas līdzekļi…

Sēnīte ir ļoti nepatīkama slimība. Galvenais, kas jums jāzina par sēnīti, ir tas, ka tā nepazūd pati no sevis, un vēl ļaunāk – tā sāk pārņemt jaunus ādas laukumus.

Ja jums ir sēnīte, negaidiet brīnumlīdzekli. Izveidojiet to savām rokām! Piedāvājam jūsu uzmanībai 10 labākos tautas līdzekļus cīņai ar sēnīti. Tie ir ne tikai droši un efektīvi, bet arī palīdz ietaupīt ģimenes budžetu.

Lietojiet miltenes un strutenes

50-60 gramus milteņu lapas un ogas aplej ar verdošu ūdeni (1-1,5 litri). Ļauj uzlējumam nedaudz atdzist, tad pievieno 50 ml 3% ūdeņraža peroksīda šķīduma. Šajā uzlējumā tvaicējiet pēdu (vai citu skarto ķermeņa daļu), pēc tam uzklājiet gareniski sagrieztu struteņu lapu.

Lai nostabilizētu rezultātu, lietojiet iekšēji arī struteņu tinktūru. Lai to izdarītu, strutenes aplej ar glāzi verdoša ūdens un notur termosā apmēram stundu. Lietojiet no rīta, pusdienās un vakarā pa vienai ēdamkarotei. Pēc nedēļas sēnīte pazudīs bez pēdām!

Sagatavojiet vannas no ozola mizas

Ielej katliņā 200-250 g sasmalcinātas ozola mizas, pievieno 1 litru auksta ūdens, uz lēnas uguns vāra 15 minūtēm. Ļaujiet novārījumam nedaudz atdzist un tvaicējiet tajā kājas.

Etiķskābe

Samitriniet vates tamponu ar neatšķaidītu etiķskābi un pēc tam rūpīgi ieziepējiet skartās vietas. Ja jūtat dedzinošu sajūtu, ziniet, ka līdzeklis darbojas. Atkārtojiet procedūru, līdz nepatīkamās sajūtas izzūd.

Neveiciet šo procedūru naktī, lai izvairītos no nopietniem apdegumiem.

Jods

Uzkapājiet 1 pilienu joda uz skartās ādas zonas 2 reizes dienā. Ja šī kursa laikā rodas sāpes, tas parasti liecina par atveseļošanos.

Ja jūtat diskomfortu, kas pieaug katru dienu, atsakieties no joda par labu citiem sēnītes ārstēšanas veidiem.

Lietojiet tējas koka eļļu

Izmēģiniet uzklāt tējas koka eļļu uz iepriekš iztīrītas ādas vietas. Tas palīdzēs mazināt niezi un sadziedēt skartās vietas.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru