Visiem autovadītājiem šī informācija noderēs!

Aizsūtiet šo ziņojumu 30 sev pazīstamiem cilvēkiem. Ja katrs no šiem cilvēkiem nosūtīs vismaz vēl 10 cilvēkiem (30 x 10 = 300) utt., tad jau sestajā aplī šī ziņa būs sasniegusi vairākus miljonus.

Lasi vēl: BMW markas automašīnas neražos ar mehāniskajām ātrumkārbām
Vienkārši pārsūtiet šo ziņojumu, lai cilvēki vairs neiegādājas degvielu lielākajos degvielas uzpildes stacijas punktos. Šī ir vispasaules akcija! Ja katrs no cilvēkiem, kuram nav vienalga, ka tiek atdota tik liela naudas summa, nosūtīs šo ziņu vismaz 10 cilvēkiem, tad jau pēc nedēļas par šo akciju būs uzzinājuši 300 miljoni cilvēku!
Varam saderēt, ka jūs pat nenojautāt, cik liels jūsos ir potenciāls. Tautā ir spēks, kas spēs salauzt jebkuru lielo uzņēmumu vai sistēmu. Lai tīklu mārketings beidzot nostrādā visas tautas labā. Noticiet un izpildiet šos akcijas noteikumus! Noticiet saviem spēkiem un pārsūtiet šo ziņojumu!

Lasi vēl: PAR KO BŪTU JĀMĪL BMW? Mēs šo jautājumu uzdevām BMW braucējiem un lūk, viņu atbildes!
Domājams, ka daudzi apšauba akcijas jēgu, bet tur nav ko apšaubīt – ir jārīkojas. Neļausim augstāk stāvošajiem kārtējo reizi par mums pasmieties. Viņi mūs nežēlo – kādēļ mums žēlot viņus? Nevajag uzrīkot skaļas protesta akcijas, jo viņi vienkārši par mums pasmiesies. Vajag rīkoties klusu, viņiem aiz muguras. Un, ticiet mums, lai gan pāris centi litrā ir vien pāris centi, ilgtermiņā viņi no mums zog lielas naudas summas.

Noteikti dalieties arī ar citiem autovadītājiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru