Viņa sevi uzskata par visu sieviešu ideālu – Jo lūk, ko viņa ir izdarījusi vēl papildus…

Mūsdienās varam saskarties ar daudz un dažādām lietām, dažas no tām ir tik tiešām dīvainas un biedējošas, taču dažas pilnīgi nesaprotamas. Un vien no šiem gadījumiem ir tieši šis! Vai kādreiz esat redzējuši sievieti, kura sevi itin vienmēr sauktu par visu sieviešu idēalu un visur to pieminētu? Diezin vai! Taču šī sieviete ir īsts piemērs tam! Viņai ir tikai 31 gads un visās līdz šim veiktajās operācijās ir iztērējusi milzu naudas summas.

Un tas tikai tādēļ, lai pilnībā mainītu savu izskatu un kļūtu līdzīgaka savai karikatūrai, vai šeit iederētos slavenais teiciens – Skaistums prasa savus upurus? Šo sievieti sauc Kristīne un viņa savās rokās tur milzīgi uzgleznotu karikatūru, ko viņai uzzīmēja kāds parasts ielu mākslinieks Ibizā, kad viņai bija tikai vien 14 gadu, taču tas bija visa atskaites punkts, lai neteiktu vairāk.

Viņa būdama maza šo karikatūru ļoti ņēmusi pie sirds un pieņēmusi galvā, ka vēlas šādi izskatīties arī nākotnē.  Viņa pat ir izteikusies dažādos šovos : “Es esmu tik satriecoši eleganta, lieliska un tāda, kāda kādai būtu jābūt sievietes ideālam! “

Un tā viss sākās – Lai spētu piepildīt savu mūža sapni, viņa jau sākusi krāt naudu kopš 17 gadu vecuma. Pirmo operāciju viņa veica 20 gados, kas nebūtu nekas īpašs, taču viņa naudu turpinā iekrāt un iekārt un ar to viss nebeidzās! Pēc pirmās operācijas viņa palika kātraka un turpināka sevi pildīt ar botoksu un implantiem.

Kopš viņas pirmās operācijas ir pagājis nu jau pietiekami ilgs laiks. Viņa pa šo laiku ir palielinājusi krūtis veselas piecas reizes līdz arbūza lielumam, kas nav pārspīlējums. Un tad atkārtoti pieaudzējusi visas mākslīgās sieviešu lietas, kā arī palielinājusi dibenu ar īpašiem implantiem. Veikusi arī plakstiņu kontūru un beigsim ar to, ka katru gadu turpina veikt botoksa injekcija un nepiemirsīsim arī nemitīgo solāriju apmeklējumu. Viņa līdz šim ir iztērējusi 200 000Eiro, lai to visu panāktu, vai nav mazliet par traku?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru