Vienkārša mājās pagatavojama populārā balzama “Zvaigznīte” recepte

Šķiet, ka katrs atceras mazo, sarkano, apaļo trauciņu ar zvaigznīti uz tās, kurā iekšā slēpās “brīnumziede”, kas tika likta lietā, kad piezagās iesnas,bija ļoti sausa āda, kāds zilums, vēja aprautas lūpas vai uz ādas parādās niezoši knišļu kodumi.

Dabīgu kosmētikas izejvielu veikals BB Factory pievienojis vienkāršu recepti ar kuras palīdzību katrs pats var pagatavot mājās balzamu “Zvaigznīte”:

“Šodienas vienkāršajā receptē dziedējošs balzams BBFactory stilā – ar kvalitatīvu eļļu, bišu vasku, ēteriskajām eļļām. Un no tiesas: lūpas saka paldies jau pēc pirmās uzklāšanas, ir glābti ienadži un smaržo ļoti, ļoti labi.
Jūsu uzmanībai recepte, no kuras izdosies pagatavot 2 x 20 ml balzamus:


*8 g bišu vaska (iespējams aizstāt ar vazelīnu, bet tad ziede būs šķidrāka);
*32 ml kliņģerīšu eļļas
*3 pilieni lavandas ēteriskās eļļas;
* 3 pilieni tējas koka ēteriskās eļļas;
*3 pilieni eikalipta ēteriskās eļļas.

Ielej eļļu metāla trauciņā, pievieno vasku un kausē, kamēr vasks izkusis. Tad piepilini ēteriskās eļļas, sapildi trauciņos. Paies brīdis, kamēr balzams sacietēs, bet Tu tikmēr vari pagatavot etiķeti smaržīgajam balzamam. Lieto, kad vien nepieciešams, jo šis ir brīnumlīdzeklis!”

Ziedes pagatavošanai nepieciešamās izejvielas var iegādāties BB Factory veikalā, kā arī lielākajos skaistumkopšanas preču veikalos, tsk. Drogas, Multilukss utml.

Avots: facebook.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru