VIDEO Policisti glābj sievieti, kurai pirksts iestrēdzis iepirkumu grozā

Kāda sieviete, kurai piemīt uzmanības deficīta traucējumi, iekļuvusi neapskaužamā situācijā: viņas pirksts iestrēdzis iepirkumu ratiņos.

Ešlija Nolana cieš no trauksmes un uzmanības deficīta traucējumiem. Šī 38 gadus vecā sieviete bieži vien nespēj nokontrolēt savu roku un pirkstu kustības.

Lasi vēl: Prot zvanīt, sūtīt sms un atbildēt čatā: Rīgas 1.Slim**cā darbu uzsācis virtuālais asistents

Kāda Džonsonsitijas (Ņujorka, ASV) iedzīvotāja stāstīja, ka ieradums kaut ko virināt pirkstos un kaut ko knibināt rokās viņai nekad nav radījis nopietnas problēmas, izņemot neseno iepirkšanos. Kāda dāma iepirkās pārtikas preces, kad viņa neapzināti ieslidināja pirkstu caurumā iepirkumu grozā. Pirksts ir stingri iestrēdzis.

Vispirms pircējai palīgā nāca veikala darbinieks ar nazi. Ar šo rīku viņš mēģināja paplašināt ratu atvērumu, taču viņam izdevās tikai sagriezt sevi. Ešlijai nācās izsaukt glābšanas dienestu un aptuveni pusstundu gaidīt Pol***jas ierašanos. Nav zināms, vai varas iestādes bija pārsteigtas par šādu izaicinājumu, taču, būdami īsti profesionāļi, viņi palīdzēja sievietei un izvilka viņas ilgi cietušo pirkstu no slazdiem.

Lasi vēl: Tik garšīgs! Krēmīgais biezpiena kārtojums ar ogām

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru