Vēži atbrīvojas no aizvainojumiem, un Mežāži sasniedz jaunas virsotnes: horoskops 18. februārim visām zodiaka zīmēm

Sestdiena, 2023. gada 18. februāris, būs bīstama diena reputācijas ziņā. Ir ļoti jācenšas, lai sevi neapdraudētu. Jums būs jādara kaut kas, kas jums nepatiks, bet jums tas jādara.

Centieties nopietni rūpēties par savu biznesu un nenokļūt no niekiem, iesaka slavenā astroloģe Andžela Pērla.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Šodien pārliecināsies par savu iekšējo spēku, kas nesen sācis piemīt. Šajā dienā tev būs lieliska iespēja izstiept muskuļus un pārsteigt dažus cilvēkus, kuri naivi domā, ka zina visu par to, ko drīkst un ko nedrīkst. Pārsteiguma stihijai ir ļoti spēcīga ietekme, un tas palīdzēs radīt paliekošu iespaidu uz īstajiem cilvēkiem.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Viena no mierīgajām un patīkamajām dienām, kas nesola zelta kalnus, bet nenes arī nopietnas problēmas. Vari novest līdz galam iepriekš uzsāktās lietas, risināt nākotnes plānus, pārrunāt kopīgu rīcību ar iespējamiem sabiedrotajiem. Tevi raksturo mierīga pašapziņa, kas palīdz iekarot apkārtējo labvēlību. Jūsu autoritāte mājās un darbā nav apšaubāma. Daudzi lēmumi ir jāpieņem pašam, jo ​​citi nedod padomus un dažreiz arī neizsaka savu viedokli. Jūs nepieļausit kļūdas.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Draugi ir kā otrā ģimene, ar vienīgo atšķirību, ka to izvēlaties pats. Un man jāsaka, ka jūsu izvēle ir ļoti laba. Šis fakts īpaši spilgti izpaudīsies šodien, kad kāds no taviem paziņām palīdzēs izvairīties no bīstamas situācijas. Jau neskaitāmo reizi šī persona kļūst par jūsu glābēju. Lai kaut kā pateiktos viņam, pasakiet viņam, cik ļoti jūs viņu mīlat, cienāt un novērtējat. Ticiet man, sirsnīgi un laipni vārdi atstās daudz lielāku iespaidu nekā jebkura dāvana.

 

Zemes zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Ja jums nepieciešama palīdzība, lai sakārtotu un disciplinētu, viss, kas jums jādara, ir paskatīties uz sevi spogulī. Pārtrauciet meklēt īstos cilvēkus. Lielākoties jūs pats esat ieinteresēts savā personīgajā attīstībā, tāpēc tieši jums vajadzētu kļūt par galveno palīgu sev. Ieklausies savā iekšējā balsī – viņš droši vien labāk zina, kas tev ir labs un kas slikts.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Šobrīd jums ir jāpieņem daudz svarīgu lēmumu, taču nedomājiet, ka jums būs pietiekami daudz laika, lai rūpīgi apsvērtu katru no tiem. Nosakiet prioritātes un mēģiniet rīkoties nedaudz ātrāk, nekā esat pieradis, un bez liekas vilcināšanās. Jūsu iekšējā balss jums to palīdzēs, tāpēc neaizmirstiet pievērsties savai intuīcijai. Pārāk daudz analīzes un šaubu var pilnībā paralizēt jūsu progresu. Neviens precīzi nezina, kāds būs šīs situācijas iznākums, tāpēc nebaidieties, ka daži fakti jums vēl nav zināmi.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Neaizmirstiet, ka, stāstot citiem par savu pieredzi, dažreiz šie “citi” izlaiž to, ko viņi dzird, garām savām ausīm. Bet tas nepavisam nav tāpēc, ka viņi par mums neinteresē vai viņiem ir vienalga, kā mēs jūtamies. Vienkārši tagad viņi var piedzīvot daudz spēcīgākus dzīves satricinājumus, un jums tas vienmēr ir jāatceras. Iespējams, šie cilvēki jau ir bijuši līdzīgās situācijās kā jūs, tāpēc būtu prātīgi viņiem par to pajautāt. Uzmanīgi ieklausies viņu vārdos – tajos atradīsi ļoti vērtīgus padomus.

 

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Šodien tevi var pārņemt vētraina straume, kas sastāv no milzīga apjoma informācijas. Jums būs jādara viss, kas ir jūsu spēkos, lai no tā izvairītos. Izslēdziet tālruni, ieslēdzieties birojā un aizmirstiet savu e-pasta paroli. Zvaigznes iesaka kādu laiku “nogulties”. Šī notikumu klusums ļaus novērtēt vienkāršus dzīves priekus, piemēram, labākā drauga smaidu vai aromātiskas kafijas tasi. Lai izjustu patīkamas emocijas, nemaz nav nepieciešams atrasties notikumu un visu uzmanības centrā. Esiet savas pasaules centrā.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Pozitīva attieksme palīdzēs jums tikt galā ar visām mazajām dienas nepatikšanām. Zvaigznes iesaka pārāk neiedziļināties detaļās un detaļās – uzņemiet kopainu. Koncentrējieties uz to, kas jums šobrīd ir un ko vēlaties sasniegt tuvākajā nākotnē. Kamēr visi pārējie ir iestrēguši sīku detaļu masā par to, “kurš un kam ko teica”, jūs droši izvairāties no šīm garlaicīgajām kāršu izrādēm. Jūs jutīsities patiesi laimīgs, apzinoties, ka dzīve ir vairāk nekā baumas. Un jums tiešām ir ko darīt bez tiem.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Jūsu nesenais iepirkšanās brauciens atstāja vilšanās pēdas. Ja šodien ir iespēja atcelt kādu no saviem pasūtījumiem, tad to noteikti vajadzētu izmantot. Atsakies no visām nevajadzīgajām lietām un apsoli sev, ka turpmāk būsi uzmanīgāks atkritumu izlietošanas ziņā. Nav jāpārvēršas par skopuli un jāskaita katrs santīms, bet ir jāspēj laicīgi ierobežot savas vēlmes un neļauties mazākajām kaprīzēm. Drīzumā jūsu priekšā pavērsies ļoti izdevīga iespēja, taču, lai to izmantotu, būs nepieciešami noteikti līdzekļi.

 

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Tavā dzīvē atkal parādīsies kāds, kuru vairs necerēji ieraudzīt, lai gan tu nevarēsi satikties klātienē. Šī persona, visticamāk, atgādinās jums par sevi ar vēstuli, kas nosūtīta uz jūsu e-pasta adresi, vai varbūt jūs nejauši redzat viņu garāmbraucam automašīnā vai ejam pa ielu. Jums nebūs iespējas sarunāties vienam ar otru, bet jūs uzzināsiet kaut ko jaunu no šīs tikšanās vai saņemtās ziņas. Šis būs visērtākais brīdis, lai atbrīvotos no visām savām nožēlām par pagātni, aizvainojumu, sirdsapziņas pārmetumiem un aizdomām un saprastu, ka dzīve ir pārāk īsa, lai to tērētu šādām lietām.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Jūsu jūtas ne vienmēr sakrīt ar citu, pat tuvāko cilvēku pārdzīvojumiem, taču tas nebūt nenozīmē, ka neesat viens otram piemēroti. Ja pēkšņi, kopīgi skatoties filmu, jūs izplūdāt Homēra smieklos laikā, kad visi citi maigumā šņukstēja, nesatraucieties. Šādas atšķirības vajadzētu ne tikai cienīt, bet arī priecāties par tām. Nevajag domāt, ka ar tevi kaut kas nav kārtībā, vienkārši nebaidies būt tu pats, bet cienīt arī citu jūtas.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Šodien tu vari neticēt savām acīm, it īpaši, ja tās ir vērstas uz cilvēku, kura viedokli tu ļoti vērtē un ciena. Ticība, ka dažas lietas ir patiesas, nav pietiekams iemesls, lai tās patiešām kļūtu patiesas. Tāpēc jums vajadzētu būt kritiskam pret citu cilvēku teikto. Jums ir jāspēj saskatīt patiesību un rīkoties saskaņā ar to. Ja jūs iemācīsities kaut ko jaunu, bet pārāk ilgi reaģēsit, tad šī patiesība pēc kāda laika zaudēs jūsu nozīmi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru