Lauvām ir jaunas karjeras iespējas, bet Jaunavām romantikas sākums: horoskops 19. februārim visām zodiaka zīmēm

Slavenā astroloģe Andžela Perla iesaka svētdien, 2023. gada 19. februārī, necensties izpatikt visiem – efekts būs tieši pretējs vēlamajam un gaidītajam.

Šajā dienā koncentrējies uz sevi – saviem plāniem, mērķiem, vēlmēm. Visbeidzot, tā ir lieliska ideja vienkārši atpūsties un ne par ko nedomāt.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Pilnībā izmantojiet šarmu un pievilcību, uz ko esat spējīgs, lai atrisinātu problēmas attiecībās ar savu partneri. Jūsu starpā ir vairākas neatrisinātas problēmas, kas laika gaitā sāka negatīvi ietekmēt attiecības.

Šodien nav īsti īstā diena to risināšanai, bet varbūt vari vismaz sagatavot augsni šajā virzienā, lai iegādātos mazliet vairāk laika. Profesionālā līmenī ir iespējams, ka šodien vai tuvākajās dienās, ja jums būs brīva diena, jums tiks uzticēts kāds svarīgs projekts.

Neuztraucieties, vai tas ir labi vai slikti, laiks rādīs. Nepārslogojiet sevi par nebūtiskām lietām, atpūtieties un veiciet savus uzdevumus kā parasti, profesionāli un nopietni, tikai tā, nevis citādi.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Zvaigznes tev prognozē labu dienu, tu jutīsies labā formā. Iespējams, ka būs iespējas, par kurām pat sapņot nevarēji. Visums ir ar jums un atbalstīs jūs ar vienīgo nosacījumu, ka arī jūs sniedzat savu ieguldījumu un pieliekat nepieciešamās pūles, lai realizētu saņemtās iespējas.

Tomēr attiecībās ar dažiem cilvēkiem jūs varat piedzīvot vilšanos, lai gan esat viņiem daudzkārt palīdzējis. Iespējams, ka pretī nesaņemsi šodien nepieciešamo atbalstu.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Šodiena tev nebūs viegla, un tas kļūs skaidrs jau no agra rīta. Saullēktā pie apvāršņa var parādīties problēmas, un jums jābūt gatavam ar tām tikt galā. Nemēģiniet visu atrisināt ar naudu, tā ir slikta stratēģija, atsaucieties uz savu un tuvinieku pieredzi.

Ap jums šodien ir diezgan saspringta gaisotne, tāpēc labāk turēt zemu profilu. Attiecības ar partneri nesagādās problēmas, kas jums ir labas ziņas. Saņemsi nepieciešamo atbalstu un spēsi tikt galā ar problēmām citās dzīves jomās.

 

Zemes zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Šodien, iespējams, lielāko dienas daļu pavadīsi ģimenes un draugu sabiedrībā, ar cilvēkiem, kuri tev liek justies ļoti labi, tas nāks par labu tavai psihei. Izbaudiet patīkamu komunikāciju. Pretēji tavai būtībai, tas, ka tevi pastāvīgi ieskauj mīļie, palīdzēs tev atpūsties.

Vakarā uznāks nogurums pēc tik daudzām tikšanās reizēm un sarunām, dažas noderīgas, citas vienkārši interesantas, un jutīsi nepieciešamību no visiem slēpties. Atrodiet traucējošas aktivitātes, kas palīdzēs atpūsties visos līmeņos.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šodien būs spraiga diena, pat ja jums tā ir brīva. Ja mobilizēsies, lai ātri izpildītu uzdevumus, kas tev jāizpilda, tad tev pietiks laika sev. Šodien nekautrējieties pieņemt ielūgumus, īpaši vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem, jūsu dzīve var iet pa jaunu ceļu.

Patīkams, romantikas piepildīts vakars sagaida gandrīz visas Jaunavas. Tomēr, ja nolemjat sevi palutināt ar personisku dāvanu, dariet to pat tad, ja jūsu budžets šķiet tik izšķērdēts.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Šodien tev vajadzētu aizmirst par grūtajām dienām un atrast laiku atpūtai, izbaudīt mierīgāko vidi, kas tevi ieskauj. Viss sāk atgriezties normālā stāvoklī. Zvaigznes šodien ir ar jums, šī ir laba diena komunikācijai, jaunu sakaru dibināšanai, tāpēc neatsakieties no neviena uzaicinājuma, jaunām paziņām.

Jo vairāk jaunu cilvēku jūs satiksit, jo vairāk iespēju var rasties jūsu ceļā. Pat veco sakaru atjaunošana nāks par labu, iespējams, atgriezīsies sen aizmirstas jūtas.

 

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Šajā dienā īpaši skaidri jānodala labais no sliktā. Lai sasniegtu savus mērķus, jums nav jāmanipulē neviens, jūs varat izlemt dažus punktus pats, varat tieši jautāt citiem par citiem. Turklāt ģimenei nav jāizmanto manipulācijas, lai iegūtu vēlamos rezultātus.

Pretējā gadījumā jūs iegūsit pretēju rezultātu, un tuvinieku negatīvās emocijas pārņems jūs. Zvaigznes neatbalstīs jūsu centienus šodien sabalansēt budžetu. Esiet piesardzīgs ar izdevumiem, kļūdas jums dārgi izmaksās.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Šodien būsi ļoti pārliecināts par savām spējām, un tas ir ļoti labi. Ar saviem uzdevumiem tiksi galā bez lielas piepūles, un tev būs laiks palīdzēt mīļajiem. Iespējams, saņemsi vilinošu piedāvājumu atpūtai interesantā vietā.

Tas ļoti noderēs, īpaši, ja jau sen esi vēlējies atpūsties kaut kur prom no ierastā. Attiecības ar partneri ir stabilas, taču dažās situācijās būs nepieciešama jūsu līdzdalība, izrādiet nedaudz vairāk diplomātijas nekā parasti – un tad tiks atjaunota ierastā kārtība.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Šodien var izcelties kādi sadzīviski konflikti, tie pastiprinās kādu no jau esošajām negatīvajām situācijām. Iespējams, ir vērts pievērsties mājsaimniecības darbiem, lai atjaunotu harmoniju. Problēmu ignorēšana, cerot, ka tās pašas no sevis izzudīs, šajā kontekstā nav izdevīga.

Jūsu dzīves partnerim ir cerības uz jums, tāpat kā jums ir savas cerības pret viņiem. Tāpēc saglabājiet līdzsvaru, nemēģinot noteikt prioritātes savām cerībām. Dienas astrālais konteksts ir labvēlīgs jaunu hobiju atrašanai.

 

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Šodien, iespējams, vēlēsities veltīt sevi un savu laiku draugiem. Saglabājiet līdzsvaru starp draugiem, darbu un ģimenes dzīvi. Iespējams, vienam pievēršot pārāk daudz uzmanības, radīsies problēmas ar citiem.

Personiskā līmenī, it īpaši, ja partneris uzstāj, ka vairāk uzmanības jāpievērš mājsaimniecības darbiem, jāieņem pareiza pozīcija un neignorētas viņa vēlmes. Vientuļie Vēži, Amora bultas var jūs noķert pavisam neierastā vietā, nebaidieties, sekojiet savai sirdij.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Tu jau sen esi vēlējies aizbēgt no ikdienas rutīnas un darīt kaut ko ļoti īpašu. Šī diena ir ideāli piemērota šādām vēlmēm. Jūs jutīsieties enerģijas pilns un spēsiet aizraut citus cilvēkus ar savu entuziasmu. Ignorējiet konservatīvāku un pesimistiskāku cilvēku mēģinājumus jūs apturēt.

Ģimene ir ar jums, tā atbalstīs jūsu ieceres un labu garastāvokli. Lai šo brīnišķīgo dienu noslēgtu uz romantiskas nots, vientuļiem cilvēkiem nav jāsēž mājās un tikai sapņo, jārīkojas – un tad šodien var notikt mazs brīnums.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Paskatieties apkārt, un jūs redzēsiet, cik daudz jūs varat uzzināt. Šodien ir diena, kad jums ir atvērts ceļš uz attīstību, atmetiet bailes no nezināmā un nezināmā, atgrieziet dzīvē prieku. Tas gan nenozīmē, ka jākļūst neapdomīgam, jāiesaistās lietās, kas var apgrūtināt tavu dzīvi, taču vari ļauties maziem piedzīvojumiem, kas paspilgtinās tavu eksistenci.

Nav grūti atrast kaut ko, kas jums patīk. Jums vienkārši vairs nav jāliedz sev prieki, pārsteidzoši brīži, skaistas emocijas un sajūtas. Būt par galveno varoni savā dzīvē ir tavs mērķis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru