Vērsis dienu sāk ar kafiju, bet Mežāzis ar oriģinālām idejām: horoskops 23. februārim visām zodiaka zīmēm

Ceturtdien, 2023. gada 23. februārī, jums ir jāaizmirst par rāmjiem un veidnēm. Esiet radošs visā, ko darāt, bet negaidiet, ka tas būs viegli. Nepadodies un nepadodies, un uzmanies no vīrusiem, iesaka slavenā astroloģe Andžela Pērla.

Beidzot padzen slinkumu un apātiju.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Var tikai just līdzi Auna ienaidniekiem un ļaundariem. Ikviens, kurš šajā dienā stāvēs tev ceļā, riskē ciest smagus zaudējumus. Šodien tava atjautība var lieliski palīdzēt ne tikai apiet jebkādas ģeniālas lamatas, bet arī tikt galā ar pretiniekiem visefektīvākajā un tajā pašā laikā nebūt ne humānākā veidā.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvai šodien nav īpašu notikumu un satricinājumu. Aktualitātes neizraisīs entuziasmu, un no visām izklaidēm viņš labprātāk izklaidēsies mājās, guļot uz sava iecienītākā dīvāna. Kas attiecas uz mājsaimniecības darbiem (arī steidzamiem), tos gribēsies atlikt uz kādu laiku. Un velti, jo šīs lietas neprasītu pārāk daudz spēka. Bet tik piemērots laiks var nepienākt drīz.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Labākais, ko Strēlnieks var darīt, ir kļūt radošam. Viņam būs grūti koncentrēties uz aktualitātēm, bet, lūdzu, uzzīmējiet vai uzrakstiet kaut ko. Tajā pašā laikā tieksmi pēc radošuma var diezgan apvienot ar kaut ko noderīgu. Piemēram, lai projektētu savu dzīvokli un tajā pašā laikā uzkoptu māju.

Zemes zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Horoskopa zvaigznes, ja Vērsis uz kaut ko sliecas, ir slinkums un pastiprināta miegainība. Miegains stāvoklis var vajāt viņu līdz vakaram. Ja Vērsis neatradīs spēku uzmundrināt un noskaņoties darbībai, diena paies neko īpašu nenesot. Mēģiniet no rīta izdzert papildu tasi stipras kafijas. Nu, ja tas nepalīdz, jūs neko nevarat darīt.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavas diena solās būt interesanta un ar vērā ņemamu labumu. Ja tu nesēdēsi mierā, šodien viņa var izdarīt tik daudz lietu, ka tu vari būt tikai pārsteigts. Pat neparastais nemiers, kas viņu pārņems tajā dienā, nespēs viņu apturēt. Tas izpaudīsies tikai tajā, ka Jaunava spēs pabeigt jebkuru biznesu ātrāk nekā parasti, lai nekavējoties ķertos pie jauna.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāzim galvā var ienākt daudz oriģinālu, nestandarta ideju. Šīs idejas ne tikai atšķirsies ar negaidītiem loģikas pavērsieniem, bet arī izrādīsies pārsteidzoši patiesas un daudzsološas. Kopumā šodien Mežāzim vienlīdz labi darbosies gan loģika, gan intuīcija. Turklāt intuīcija iegūs tādu pašu skaidrību kā parasta domāšana.

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņu diena solās attīstīties ārkārtīgi veiksmīgi, jebkurš bizness viņu rokās tiks strīdēts. Dvīņi spēj pārsteigt citus gan ar savu enerģiju, gan paaugstinātu intelektu. Citiem vārdiem sakot, diena ir tik labvēlīga, ka nebūtu prātīgi to izniekot sīkumiem. Šodien jūs varat uzņemties patiešām lielas lietas.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem labvēlīgs risinājums būs atpūta un, ja iespējams, relaksācija. Un aizmirsti par tiem, kas aicina uz aktīvu atpūtu. Šodien tikai mīksts dīvāns vai, sliktākajā gadījumā, mājīgs krēsls. Un no visām izklaidēm vislabākais būs televizors un jūsu mīļākā grāmata. Kas attiecas uz aktivitātēm brīvā dabā, tad arī pārējās dienās Svariem tām vēl būs laiks.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīram ir papīru maiņas diena – visticamāk, neko citu viņš negribēs darīt. Bet Ūdensvīri būs meistarīgi pārbīdīt un šķirot papīra gabalus. Šī iemesla dēļ labākais, ko Ūdensvīrs var darīt šodien, ir nevis strīdēties ar zvaigznēm, bet izmantot dienu, lai bez liekas steigas sakārtotu lietas savā personīgajā grāmatvedībā, grāmatvedībā un citos papīros.

 

Ūdens pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēzis ir dāsni piepildīts ar mierīgu pašapziņu. Diena solās pieņemties lēnām un bez īpašiem satricinājumiem. Ja Vēzis vēlas kaut ko vairāk par parastu dienu, tad viss ir atkarīgs no viņa iniciatīvas. Varat, piemēram, sarīkot kādu pasākumu vai ballīti. Ja šodien izdosies satricināt apkārtējos, viņi vēl ilgi būs pateicīgi Vēzim par saņemto pozitīvo.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Jebkuri Skorpiona pasākumi solās būt ļoti veiksmīgi. Iespējams, viņu pārsteigs apkārtējo inerce, taču Skorpions spēs atrast īstos vārdus, lai viņus satricinātu un aizdedzinātu ar savām idejām. Tomēr Skorpionam īpaši labi padosies tās lietas, kas atkarīgas no viņa personīgās iniciatīvas un enerģijas. Nu, kas attiecas uz citiem, konkurentu būs mazāk.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Šodien vislabākais lēmums Zivīm būtu dienu veltīt kādam no saviem hobijiem. Ak, Zivīm būs ļoti grūti šūpoties uz kaut ko vajadzīgu, bet neinteresantu. Bet gadījumos, kas izraisa viņu lielu interesi, rezultāti solās būt pārsteidzoši. Tātad Zivju izvēle nav bagāta: vai nu aizmieg par svarīgām, bet garlaicīgām lietām, vai arī pavada dienu darot to, kas viņiem patiešām patīk, saka Andžela Pērla.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru