Horoskops 2023. gada 3. martam visām zodiaka zīmēm

Ikdienas steigā mums ir tik svarīgi justies ērti, kontrolēt situāciju, lai saskaņotu savu rīcību ar nemitīgi mainīgo kaprīzo realitāti.

Dienas horoskops visām zodiaka zīmēm mums palīdzēs to izdarīt. Astroloģe Jūlija Višņevska pastāstīja, kāds būs 2023. gada 3. marts, ko šī diena nesīs labu un no kā baidīties.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Saziņa ar tuviniekiem šajā dienā pie Auniem neizdosies. Jums jācenšas izturēties pret cilvēkiem žēlīgi, lai neizraisītu strīdus un nevienu neaizvainotu. Ja šajā dienā tev ir grūti ar kādu atrast kopīgu valodu, tad kontaktus labāk samazināt līdz minimumam.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)
Vērsim vajadzētu rūpēties par savu veselību. Klausieties ķermeņa sniegtos signālus. Šodien tie būs skaidri un informatīvi. Diemžēl finansiālā veiksme 3. martā pagriezīs muguru, taču, ja neveicat svarīgus darījumus, no bojājumiem var izvairīties.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Šīs zīmes pārstāvjus sagaida produktīva diena. Viņi spēs izpildīt vissarežģītākos uzdevumus, pat ja iepriekš nezināja, kā tiem pieiet. Ja ir nepieciešamība apmeklēt valsts iestādes, tad dariet to 3. martā. Vizīte būs veiksmīga, atrisināsiet visus savus jautājumus un saņemsiet kvalificētu palīdzību.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Tie cilvēki, no kuriem iepriekš saņēmāt atbalstu, var no jums novērsties. Esiet gatavi to pieņemt drosmīgi. Bet Visums dos jums jaunus sabiedrotos, ar kuriem kopā tiksiet dzīvē tālāk. Kopumā diena ir labvēlīga sava viedokļa un uzskatu aizstāvēšanai.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Izsveriet katru pieņemto lēmumu, jo tas var novest pie krasām izmaiņām jūsu dzīvē. Ir svarīgi saprast cēloņu un seku attiecības starp notikumiem, kas notiek vai var notikt jūsu dzīvē. Tagad esi īpaši pakļauts garastāvokļa svārstībām, pret apkārtējiem vari izjust nepamatotu aizvainojumu. Neļaujies negatīvām domām, un diena paies bez pārmērībām.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavas būs ikviena uzmanības centrā, viņu šarms liks viņiem sekot līdzi. Tas ļoti noderēs komandas darbā, jo visa atbildība par kopējiem panākumiem gulsies tikai un vienīgi uz tevi. Jums pietiks spēka, pacietības un gudrības visu nepieciešamo lēmumu pieņemšanā.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Lai ko arī Svari darītu šajā dienā, viņiem viss izdosies ar uzviju. Jebkuras pūles nesīs negaidīti nozīmīgus rezultātus. Tāpēc astroloģe stingri iesaka nesēdēt dīkā. Vispirms padomājiet par to, kas tagad ir jūsu dzīvē, un risiniet šo problēmu. Jūs noteikti virzīsit viņa risinājumu tālāk nekā jebkad agrāk.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Ar lielāko daļu cilvēku 3. martā tev būs grūti komunicēt, jo viņi tev šķitīs pārlieku aizkaitināmi un emocionāli. Uzņēmējdarbībā nopietna progresa nebūs. Finansiālas grūtības apgrūtinās, taču šajā dienā nav vērts risināt svarīgus jautājumus.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekam vajadzētu atturēties no kategoriskiem spriedumiem, nepazemot un neaizvainot tuvumā esošos. Koncentrēšanās uz darbu būs grūtāka nekā parasti, taču, ja nesteigsies, nepieļausi kļūdas. Iespējama darba samaksas palielināšana, kā arī piemaksu izsniegšana par iepriekšējiem darba sasniegumiem.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Šodien Mežāži varēs stiprināt imunitāti un uzlabot pašsajūtu. Jūs varat nodarboties ar sportu vai vienkārši pastaigāties parka zonā. Un vēl labāk, ja tu to dari draugu kompānijā, cilvēku, kuri par tevi rūpējas. Vari ieplānot randiņu vakaram.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Jums priekšplānā izvirzīsies personiska rakstura jautājumi. Ir vērts strādāt pie attiecībām ar bērniem, īpaši, ja viņi ir pusaudži. Labi izveidota savstarpēja sapratne pasargās jūs no turpmākajām problēmām. Neaizmirstiet arī par saviem draugiem. Daudzi no viņiem ir aizvainoti, ka jums viņiem nepietiek laika. Jūs varat viņus uzaicināt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru