Vērsim jādodas ceļojumā, bet Dvīņiem – iepirkties: horoskops 2023. gada 8. jūlijam

Sestdien, 2023. gada 8. jūlijā, daudzas zodiaka zīmes izjutīs spēka pieplūdumu. Izmantojiet savu aktivitāti galveno uzdevumu veikšanai un neko neatstāt jaunajai darba nedēļai, iesaka astrologi.

Detalizētāku prognozi šai dienai noskaidroja Tribīne žurnālisti.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Auns jutīsies patiesi laimīgs un veiksmīgs. Tev veiksies. Profesionālajā sfērā jūs pārpildīsiet plānu, bet mīlas sfērā jums būs pilnīga savstarpēja sapratne. Izbaudi šo dienu!

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsis šajā dienā būs īpaši burvīgs un pašpārliecināts. Tas palīdzēs jums pārliecināt citus, ka jums ir taisnība, un izveidot pareizos sakarus un jaunus draugus.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņi pēc darba var doties iepirkties. Padomājiet par to, kā pārveidot savu virtuvi. Tajā pašā laikā mēģiniet vēlreiz pārbaudīt preces, lai neiegādātos bojātu preci.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Strādīgie un centīgie Vēži varēs veiksmīgi pabeigt savus darbus. Jūs tiksiet rādīts kā piemērs, un jūs būsiet ļoti glaimots. Tas liks jums strādāt vēl vairāk.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvām šajā dienā vēlams slēgt visus darba jautājumus, lai nenoslogotu sevi ar darbiem pat brīvdienās. Vakarā ar tīru sirdsapziņu var doties uz laukiem vai doties nelielā ceļojumā.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavām šajā dienā nevajadzētu pārmērīgi lietot alkoholu. Pretējā gadījumā nevar izvairīties no Vese***as problēmām un attiecībās ar ģimeni un draugiem.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svari pārdzīvos problēmas un pārpratumus personīgo attiecību jomā. Pat neceriet uz romantiku un patīkamu vakaru. Iespējams skandāls un izrēķināšanās.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpionam šī ir saspringta darba diena. Nav laika domāt par brīvdienām, brīvdienām un atpūtu. Neesiet sarūgtināts. Pateicoties tam, ka smagi strādā, vari sasniegt karjeras virsotnes. Tāpēc mēģiniet un nekurnējiet par likteni. Vakaram neko neplāno. Iespējams, ka strādāsit vēlu.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekiem pienācis laiks domāt par atvaļinājumu un atpūtu. Ļaujieties patīkamiem darbiem un gatavošanās darbiem, sakravājot somas un iegādājoties peldkostīmu. Pat ja ceļojumi un atvaļinājumi nav paredzēti, neviens nav atcēlis nedēļas nogales piknikus.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžiem būs vajadzīgas uzslavas un apstiprinājums. Tiesa, citi tev to negribēs dot. Tāpēc nāksies par sevi atgādināt un parādīt, cik gudrs un interesants esi. Šis ir gadījums, kad labāk nebūt pieticīgam.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīra sapņiem ir visas iespējas piepildīties. Šajā dienā tavā dzīvē notiks tik daudz notikumu, ka diez vai tev būs laiks visu analizēt.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Astrologi iesaka Zivīm būt pacietīgākām un taktiskākām. Nemēģiniet kādu kritizēt un pāraudzināt. Pretējā gadījumā viņi apvainosies uz jums un pārtrauks saziņu. Labāk paturi savu viedokli pie sevis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru