Vērsim atbildīgi lēmumi, bet Svariem lielas pārmaiņas; Dienas horoskops 2023. gada 11. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Zvaigžņu eksperti ir snieguši ikdienas astroloģisko prognozi 2023. gada 11. aprīlim visām zodiaka zīmēm. Tribine žurnālisti pastāstīja, ko no šī perioda sagaidīt zodiaka apļa pārstāvjiem.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Auns šajā dienā sagaida neveiksmes profesionālajā jomā. Esiet pēc iespējas uzmanīgāks, lai izvairītos no kļūdām un trūkumiem. Turklāt jūsu ļaundari nav aizmiguši. Neiesaistieties atklātā konfliktā ar viņiem, bet mēģiniet turēties malā. Mazāk komunicējiet ar kaitinošiem cilvēkiem, kā arī pagaidām nesperiet nekādus globālus finanšu soļus.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsim šajā laikā būs jāpieņem daži svarīgi un atbildīgi lēmumi. Veiksmīgi ticis galā ar šķēršļiem un grūtībām, sasniegsi jaunu aktivitātes un attīstības līmeni. Pievērsiet uzmanību sapņiem – tie būs pravietiski un drīz piepildīsies.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņiem labāk tagad nesākt jaunas lietas un projektus. Viņi būs neveiksmīgi. Problēmas gaidāmas attiecībās ar mīļajiem un draugiem. Nav arī īstais laiks mīlas piedzīvojumiem un romantiskām tikšanās reizēm.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžiem labāk atlikt šajā dienā paredzētās tikšanās ar draugiem. Pretējā gadījumā nevar izvairīties no neapmierinātības un pārpratumiem. Panākumi ir atkarīgi no tavas elastības saskarsmē, pārslēgšanās no vienas lietas uz otru, pierašanas pie jaunas lomas un, ja nepieciešams, radikālas uzvedības taktikas maiņas. Vārdu sakot, esi elastīgs.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvām šī ir lieliska diena, lai pārdomātu un pārietu uz jaunām aktivitātēm, atjaunojot un stiprinot saites. Svarīgi ir arī rūpēties par mīļajiem, palīdzēt viņiem grūtos jautājumos. Negaidīti apstākļi var būtiski mainīt jūsu plānus. Jūsu dzīves potenciāls ir ievērojami samazināts, tāpēc izvairieties no fiziskas un morālas pārslodzes, kā arī izvairieties no jebkāda riska.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavām labāk šajā dienā neuzsākt nekādus grandiozus darbus vai projektus. Tāpat neuzticieties citu solījumiem un apliecinājumiem. Esiet maksimāli piesardzīgs un apdomīgs. Personīgajā dzīvē gaidāmi panākumi.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svaru dzīvē gaidāmas būtiskas pārmaiņas. Šajā laikā labāk neklausīt neviena padomu, jo ar viņu palīdzību ļaundari var jums nodarīt ļaunumu. Esiet elastīgs un izturīgs un uzmanieties no jebkādas kolektīvas darbības.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Patiesus panākumus gūs Skorpioni, kas nodarbojas ar radošo jomu. Šīs dienas situācijas prasīs ātru reaģēšanu, spēju atrast pareizos risinājumus. Jums vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā un pievērst uzmanību Visuma norādēm. Tas arī palīdzēs uzlabot jūsu finansiālo stāvokli. Personīgajā dzīvē iespējamas nelielas nepatikšanas.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekiem labāk atcelt visas šajā dienā paredzētās tikšanās. Profesionālajā jomā jums būs nepieciešamas milzīgas pūles, neparasti risinājumi un nestandarta skatījums uz dažām situācijām un problēmām. Apsveriet iespēju pavadīt vakaru dabā un svaigā gaisā, kā arī vannā pirms gulētiešanas.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžiem šī diena būs nelabvēlīga. Tagad tev ir ļoti zems dzīves potenciāls un maz enerģijas, tāpēc sarunās un pārrunās būs grūti panākt vienprātību. Turklāt var rasties neparedzētas izmaksas. Personīgā dzīve iepriecinās, taču astroloģe iesaka neticēt visiem vārdiem un solījumiem.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīram šī diena būs līdzsvara un enerģijas atjaunošanas, kā arī personīgo attiecību harmonizācijas laiks. Pateicoties neatlaidībai un šarmam, jūs varat sasniegt izcilus rezultātus. Tomēr astroloģe iesaka lietas neuzspiest. Virzieties uz saviem mērķiem lēnām un pārliecinoši.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivīm šī diena būs labvēlīga. Īpaši tiem zīmes pārstāvjiem, kuri nodarbojas ar uzņēmējdarbību vai komerciju. Turklāt šis ir labu ziņu un jaunumu laiks. Varbūt kāds jums piedāvās izdevīgu sadarbību vai daudzsološu projektu. Nesteidzieties vienoties, analizējiet visus plusus un mīnusus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru