Veids, kā zvaigžņotās viesnīcās istabenes tīra putekļus, lai to nevajadzētu atkārtot katru dienu. Vairs nekādu putekļu mājā

Nereti gadās tā, ka tikko esi pabeidzis tīrīšanu, tā pamani, ka putekļi atkal parādījušies uz horizontālām virsmām un pat gaisā, īpaši izteikti, kad spīd saule. Rodas jautājums: vai ir vērts atkal izvilkt lupatu un atgriezties pie parastās tīrīšanas?

Šī problēma ir pazīstama daudzām saimniecēm. Tomēr, lai gan pilnībā atbrīvoties no putekļiem nav iespējams, jūs varat samazināt tīrīšanas biežumu.

Viens no veidiem ir izmantot īpašus putekļu tīrīšanas līdzekļus. Tie, protams, ir efektīvi, taču to izmaksas var būt augstas un ne visiem pieejamas.

Pēc tam, kad uzzināju, kā istabenes viesnīcās izvairās no ikdienas tīrīšanas, lai cīnītos ar putekļiem, nolēmu izmēģināt šo metodi, un patiešām, es gandrīz aizmirsu par putekļu problēmu mājā.

Pagājušajā vasarā mēs ar vīru pavadījām nedēļu nelielā viesnīcā, un es pamanīju, ka istabenes, lai gan tīrīja pāris reižu, virsmām nepieskarās, jo putekļu tur vienkārši nebija. Šis fakts lika man aizdomāties, kādu līdzekli viņas izmantoja.

Runājot ar vienu no istabenēm, viņa man atklāja savu noslēpumu, kā viegli cīnīties ar putekļiem.

Pirmkārt, viņa ieteica ievērot dažus vienkāršus noteikumus:

Biežāk tīrīt grīdu ar mazgāšanas līdzekļiem. Mazāk putekļu nozīmē vieglāku elpošanu.

Aizstāt veikalā pirktos produktus ar mājās gatavotiem. Piemēram, virsmu noslaucīšanai var izmantot atšķaidītu ābolu etiķi.

Lasi vēl: Viss, kas jāzina, lai panāktu bagātīgu rožu ziedēšanu: aprociet monētas rožu dārzā

Tātad, izsmidzinātājā sajauciet ūdeni ar ābolu etiķi proporcijā 1 pret 2. Šo līdzekli uzsmidziniet uz virsmām un tad rūpīgi noslaukiet tās sausas. Pēc tam putekļi nosēdīsies daudz retāk.

Tieši šo pašu līdzekli var izmantot arī grīdu mazgāšanai. Tas samazinās putekļu daudzumu mājās.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru