Valsts prezidents: Valmieras novads ar savu saimniecisko un sabiedrisko dzīvi ir labs paraugs citām pašvaldībām

4.augustā Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs apmeklēja Valmieras novadu. Darba vizīti Valsts prezidents sāka ar Rūjienas apmeklējumu, kur tikās ar Rūjienas vidusskolas pedagogiem un jauniešiem, kā arī apmeklēja saldējuma ražotni.

“Dinamiskais Valmieras novads ar savu saimniecisko un sabiedrisko dzīvi ir labs paraugs citām pašvaldībām. Šodien man bija iespēja pārliecināties, ka ar ļoti aktīvu, mērķtiecīgu un pārdomātu darbu Valmieras novada pašvaldība saviem iedzīvotājiem un uzņēmējiem cenšas nodrošināt prognozējamu vidi, drošus un labvēlīgus priekšnosacījumus dzīvošanai un arī izaugsmei Valmieras novadā, tā pagastos un pilsētās,” pauda Valsts prezidents E. Rinkēvičs.

Valsts prezidents apmeklēja arī Kocēnu pagastu un Valmieras valstspilsētu, kur tikās ar dažādu nozaru uzņēmumu pārstāvjiem, iepazinās ar Valmieras novada pašvaldības darbu un apmeklēja Ukrainas mazo pilsētu asociācijas pārstāvniecību. Darba vizītes izskaņā E. Rinkēvičs Valmieras pils kultūrvides centrā iepazinās ar ekspozīciju “de Woldemer” un piedalījās Valmieras vasaras teātra festivāla atklāšanā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru