Valsts Ieņēmumu Dienests nu ir nācis klajā ar vēl vienu rūgtu paziņojumu, kurā varot tikt iesaistīta pat Pol***ja!

Tāpat ticis paziņots, ka Valsts Ieņēmuma Dienests saņēmis daudz neglaimojošas vēstules, kurās ir rupji vārdi un pat izteicieni, kur visi Valsts Ieņēmuma Dienesta darbinieki tiek saukti par idioiem, kropļiem, kā arī solīts tiem daudzīt galvu un vēl dažādās nezenzētās leksikās, kas pārkāpj visas robežas.

Valsts Ieņēmuma Dienesta galvenā  ģenerāldirektore  Ieva Jaunzeme ļoti konkrēti uzsvērusi, ka visa šī situācija vienkārši nav pieņemama.  Viņa pateikusi, ka klausulē tiekot apvainotas par darbinieka mātes un māsas, tas vienkārši neesot nomāli, kā tas tā var būt?

Pie tam viņa piebildusi, ka šie cilvēki nesaņem tik milzīgas algas, lai varētu klausīties citu cilvēku lamu vārdus, tas nav izturams unviņa pateikusi, ka negrasās to visu turpināt, tāpēc tiks iesaistīta Pol***ja.

Vasts Ieņēmuma Dienesta darbinieki par konkrēto izturēšanos uzskata par huligānismu, par ko zvanītājiem tik tiešām var draudēt sods no 70 – 500 Eiro. VID darbinieki paši par sevi plānot vērsties pie Pol***jas un iesniegt visus aizskarošos ierakstus, atliek vien gaidīts kurš saņems sodus un kurš nē! Plašāki komenrāti no Pol***jas puses netiekot sniegti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru