Vairs nevajadzēs tērēt daudz laika: kā ātri un efektīvi sakopt mājokli

Izvēlieties pareizos tīrīšanas līdzekļus

Lai padarītu mājas uzkopšanu pēc iespējas ērtāku un efektīvāku, jums ir nepieciešami pareizi tīrīšanas līdzekļi un rīki. Uzglabājiet tos spainī vai ratiņos, ko varat pārnēsāt līdzi no istabas uz istabu. Netīru virsmu tīrīšanai jāizvēlas mikrošķiedras lupatiņas. Šīs drāniņas struktūrā ir daudz cilpiņu, tas palīdzēs samazināt nepieciešamo salvešu skaitu, lai veiktu pilnīgu tīrīšanu. Šāda drāna nedrīkst būt mitra, ja jūs tikai notīrāt putekļus.

Savukārt, veicot pilnīgu tīrīšanu, tai jābūt tikko samitrinātai, lai tā būtu tikai mitra. Izmantojot šādu drānu, varat izvairīties no ķīmisko tīrīšanas līdzekļu lietošanas. To ir vērts darīt tikai tad, ja virsma ir ļoti netīra vai taukaina vai ja nepieciešams dezinficēt, piemēram, vannas istabā vai virtuvē. Var iegādāties dažādu krāsu lupatas dažādām tīrīšanas jomām. Pēc katras lietošanas tās rūpīgi jāizmazgā.

Kā vēl jūs varat padarīt tīrīšanu ātrāku un vieglāku

Izmantojiet veļas kondicionieri. Ja tīrīšanas laikā ūdenim pievienosiet nedaudz šī līdzekļa un berzēsiet ar to virsmas, putekļi nosēdīsies mazāk.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 74%

0%

Ķīmisko tīrīšanas līdzekļu vietā izmantojiet tautas tīrīšanas līdzekļus. Piemēram, lai nomazgātu stiklu vai spoguli, varat izmantot ūdens un etiķa šķīdumu. Lai noņemtu nosēdumus no dušas galviņas vai krāna, etiķi var iepildīt maisiņā un uz dažām stundām piestiprināt to pie krāna vai galviņas.

Izmantojiet gumiju, lai palīdzētu tikt galā ar taukainiem traipiem no durvju rokturiem, plastmasas un citām virsmām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru