Uzzini, kas patiesībā notika ar resno bērnu, kurs dienā izpīpēja 2 cigarešu paciņas dienā 8 gadu garumā!

Pēc vairāku gadu smēķēšanas, puisēns vairs nespēja atmest un iekļuva dziļā atkarībā, kur ar paša spēkiem ārā nespētu tikt. Cilvēkiem ieraugot mazo bērniņu, kas rokās tur cigareti un smēķē to likās, ka viņi spēs viņam palīdzēt atmest šo kaitīgo ieradumu, taču nekas nespēja palīdzēt. Puisēns tik un tā turpināja smēķēt tik pat daudz, kā visus šos gadus.

Ārsti un speciālisti centās zēnam palīdzēt no visa spēka, lai šis ieradums neatņemtu bērnam dzīvību un lai kaut nedaudz viņam Vese***a atgrieztos normālā stāvoklī. Iedomājieties paši, kādas var būt sekas dienā nopīpētām 40 cigaretēm.

Pēc ilgām procedūrām puisēns tika pāri šai atkarībai, taču uzreiz viņu pārņēma jauna, šausmīga atkarība – pārēšanās. Tā rezultātā puika ar katru mēnesi kļuva arvien apaļīgāks, līdz nācās viņam vērsties pie ārstiem pēc palīdzības.

Dēļ šīs jaunās atkarības Ardi bija spiests doties uz jaunām, ilgām procedūrām, bet beigu beigās viņš ieguva to ko vēlējās, gan apkārtējie, gan viņš pats – veselīgu dzīvesveidu.

Visu spēkiem tika uzveiktas divas atkarības. Puisēns un viņa tuvinieki ir ļoti pateicīgi visiem, kas nepadevās un palīdzēja. Viņš ieturēja dažādas diētas un lūk, rezultāts zemāk redzamajā attēlā!

Atceries, ka pat no neiespējamām lietām vienmēr var atrast izeju ar līdzcilvēku palīdzību.

Padalies ar šo neticamo stāstu ar saviem draugiem, viņiem šis ir jāzina!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru