Uzzini, cik profesionāls vadītājs tu esi pie auto stūres. Atliek tikai paskatīties kā tu brauc!

  1. Jūs pēc iespējas vairāk cenšaties vienkāršot savu dzīvi. Jums rūp, lai viss būtu pēc iespējas elementārāks un vieglāks. Jūs no savas dzīves metat ārā visu lieko – tai skaitā arī cilvēkus. Jums rūp nevis daudzums, bet kvalitāte. Tas nenozīmē, ka jūsu dzīvē nav spilgtu krāsu. Krāsas spilgtas ir un arī interesanti piedzīvojumi bieži atgadās tieši ar tevi.
  2. Tu esi īsts optimists un tavā dzīvē tu neļauj ienākt sliktam noskaņojumam. Jums bieži prātā ienāk trakas idejas, kuras jūs arī esi ieinteresēts īstenot. Pateicoties runas spējām ar kurām tu esi apveltīts tev nevar būt problēmu iestāties jaunā darbā vai sameklēt jaunus draugus, galvenais – draugiem jābūt tikpat trakiem kā tev.
  3. Jūs esat mierīgs. Cilvēki pat mēdz apskaust to cik jūs sarežģītās situācijās varat būt mierīgs un nosvērts. Jūs gandrīz nelamājaties un nestrīdaties, jo uzskatat ka tas nav pareizi. Tu centies izvairīties no strīdiem ar mīļajiem cilvēkiem, jo zini ka tas ne pie kā laba nenovedīs.
  4. Jūs visu savu dzīvi cenšaties citiem parādīt kā priekšzīmīgu – bez kļūdām, bez liekiem skandāliem. Jūs pievēršat lielu uzmanību detaļām. Tu sevi droši vari saukt par perfekcionistu, jo tu arī tāds esi. Tu tiecies uz ideālu katrā veidā un lietā. Jūs esat īsts veiksminieks!
  5. Tu krīti panikā jebkurā grūtākā situācijā. Skatoties uz jums bieži var just baiļu un panikas sajūtu. Jūs varat vairākas reizes doties uz mājām, lai pārliecinātos vai esat izslēguši televizoru vai cepeškrāsni. Kas tu jūties aizsargāts, tad tu vari būt īsts humorists.
  6. Jūs nevarat savu dzīvi iedomāties bez aizraujošiem piedzīvojumiem. Tu esi traks uz ballītēm! Tu labprāt izmēģinātu jaunas un ekstrēmas lietas, kuras tev arī izdodas.
  7. Jums patīk vadīt cilvēkus un dot norādījumus. Tu esi vienkāršs cilvēks un tev piemīt organizatoriskās prasmes. Jums patīk izcelties starp cilvēkiem un dalīties ar saviem panākumiem. Jums ir izteiktas līdera prasmes.
  8. Pazīstamie cilvēki tevi vienkārši dievina. Tu vienmēr atbalsti citus cilvēkus un priecājies par citu cilvēku panākumiem. Tādu kā tu pasaulē ir maz. Tu tiecies būt līderis un vienmēr ej ar augstu paceltu galvu.
  9. Tu izstaro pārliecību un mieru. Tu no dzīves ņem tikai to labāko un par sliktām lietām nemaz nedomā un uz to mudini arī citus cilvēkus. Tev it nemaz neinteresē ko citi cilvēki par tevi domā. Katra dzīves diena – īsts baudījums.
  10. Tu skaidri zini ko vēlies no dzīves un nemaz neapstājoties virzies uz to līdz tas ir īstenots. Jūs pat šajā ceļā neredzat šķēršļus, jo pārāk viegli ar tiem tieciet galā. Apkārtējie cilvēki apbrīno tavu neatlaidību un centību. Tu esi īsts paraugs visiem!

Avots: ogogo.top

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru