Uzmanību, pārbaudi savu galdu! Vanga lūdza neatstāt uz galda noteiktas lietas, kas mājā piesaista nelaimes un nabadzību

Ticēt zīmēm vai nē, tas ir personisks jautājums. Bet pat tiem cilvēkiem, kuri instinktīvi neuzskata sevi par māņticīgiem, nepatīk satikt melnus kaķus uz ceļa. Un Vanga saka, ka daži priekšmeti uz galda spēj piesaistīt mājai bagātību un labklājību. Vai, gluži pretēji, tie var piesaistīt negatīvas sekas.

Šodien pastāstīsim par to, ko savulaik slavenā bulgāru gaišreģe Vanga lūdza neatstāt uz galda, lai mājā neielīstu problēmas. Galds ir īpaši paredzēts ēšanai, un tas ir jāņem vērā!

Vanga teica, ka jūs nevarat atstāt nazi uz galda, it īpaši naktī! Nazis uz galda naktī vīram sola agresivitātes izpausmi, attiecību pasliktināšanos ar mīļoto sievu. Gaidāmi pastāvīgi skandāli, komunikācija paaugstinātos toņos ir neizbēgama.

Sievietēm šī zīme norāda uz labklājības pasliktināšanos, diskomfortu, vispārēju nespēku, ģimenes konfliktiem. Jo īpaši gaidāmas pastāvīgas nesaskaņas ar vīramāti.

Saskaņā ar Vangas savulaik mācīto, pēc naža vai jebkura cita piederuma izmantošanas, ir svarīgi visu atgriezt savās vietās. Izkliedēti objekti rada haosu, kas pasliktina dzīves kvalitāti.

Ja pēc ēdiena gatavošanas vai sagriešanas uz galda tiek atstāti netīri naži, pastāv liela varbūtība, ka ģimenes locekļu labklājība pasliktināsies. Un principā netīrie trauki, kas naktī atstāti uz galda, rada negatīvas sekas mājsaimniecībām.

Uz galda ir stingri aizliegts atstāt cepures, beretes, kepkas un pat šalles un cimdus. Tā ir ļoti slikta zīme. Šie priekšmeti uz galda var izraisīt diezgan postošas ​​sekas. Tāpat neatstājiet uz galda spilvenu. Pat nelielu. Iepriekš tika uzskatīts, ka pēc šādu lietu atstāšanas uz galda kāds no mājas cilvēkiem var doties uz viņsauli.

Lai izvairītos no skandāliem un satricinājumiem jūsu mājās, lūdzu, neatstājiet savu ķemmi uz pusdienu galda.

Nu, šī zīme attiecas uz mājdzīvnieku mīļotājiem. Lūdzu, pārliecinieties, ka kaķis neguļ uz pusdienu galda. To uzskata par ļoti sliktu zīmi. Ja kaķis guļ uz galda, jums tas nekavējoties jādzen prom!

Lasi arī: Kinza spēj izvadīt no ķermeņa 80% smago metālu! Efekts ir pārsteidzošs…

Lai mājā būtu nauda, ​​mēģiniet izskaust ieradumu nolikt atslēgas uz pusdienu galda. Viņām ir jābūt noteiktai vietai. Tāpat neatstājiet uz galda tukšas karafes bez ūdens vai krūzes bez tējas.

Tukši trauki ir bada un nabadzības simbols. Cilvēki saka, ka tukšs trauks uz galda vēsta par sievietes neauglību. Ja ģimene gaida bērniņu, tad nav vērts likt galdā tukšas pudeles, burkas, karafes.

Vanga teica, ka pusdienu galdam jābūt tīram un bagātīgam. Uzlieciet medus burku un cukurtrauku. Var likt arī bļodu ar augļiem un trauku ar saldumiem, riekstiem un žāvētiem augļiem. Tas nesīs bagātību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru