Uz ielas atradu naudas banknoti, izdarīju visu tā, kā stāstīja vecmāmiņa. Tagad vairs nav tādu dienu, kad pietrūktu nauda

Devos mājās un pēkšni sāka līt, bija drēgs un nepatīkams vakars, tāpēc galvā domāju, lai pēc iespējas ātrāk tiktu savās mājās. Ātrāk dodoties uz priekšu aizdomājos par naudu, jo pavisam nesen biju nopirkusi telefonu līzingā, taču naudiņu vajag, lai par to maksātu! Alga bija tikai pēc trim dienām…

Pēkšni pavērsu skatienu uz leju un acīs iemirdzējās naudas banknote, kura gulēja uz zemes un iekšienā cerēju, ka to redzu tikai es! Pieliecoties ātri tuvāk ieraudzīja, ka tā ir 50 Eiro banknote, kas bija salocīta uz pusēm.

Lietus lija kā ar spaiņiem, taču zemē guļošā banknote bija teju vai sausa! Es sapratu, ka šī banknote mani šeit jau ir gaidījusi, lai gan iesākumā es to negribēju celt, pēc brīža atcerējos, ko vecmāmiņa man bija stāstījusi. Ja atrodi naudu, tā ir jāpaceļ un jāieliek kabatā vai somā, taču savā makā to nekādā gadījumā nedrīkst likt!

Atnācu mājās un noslaucīju banknoti ar nedaudz samitrinātu lupatiņu, jo tā stāstīja vecmāmiņa. Pēc tam naudas banknote bija jāuzliek ar portretu uz augšu un, lai tā arī stāv. Tas piesastīšot naudu visai mājai. Tomēr tas bija tikai sākums!

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru