Universālās zāles – parastā pienenīte

Ilgmūžības saules eliksīrs pieaugušajiem un bērniem

Lasi vēl: Es nemaz nebiju iedomājusies to darīt ar gludekli! Visi mani draugi un radi ir izbrīnā!

Šī ir mana iemīļotākā pieneņu ievākšanas metode. Pienenē vitamīnu ir ļoti, ļoti daudz. Agri no rīta vajag saplūkt pieneņu ziedu galviņas un ielikt uzreiz tās trīs litru burkā.

Kārta pieneņu, kārta cukura un tā līdz pašai augšai. Augša varat pielikt klāt arī pieneņu lapas un kātiņus.

Turiet šo burku saulē līdz viss cukurs izkusīs un pārvērtīsies eliksīrā. Ieņemiet dienā 1 tējk. pievienojot to pie tējas vai cita dzēriena. Vislabāk izdzert to līdz ēšanas laikam.

Ja šo dzērienu gatavosiet bērniem, tad labāk kātiņus un lapiņas klāt nelikt. Tās padarīs dzērienu rūgtu, negaršīgu un bērniem tas neies pie sirds.

Herpe – ko darīt? 

Ja tev parādās uz lūpas herpes vīruss, vajag vienu reizi nedēļā apēst 7-10 pieneņu galviņas, bet nedrīkst ēst lapas un kātiņu, tikai galviņas! Pēc garšas tās ir saldas ar medus smaržu. Pēc šādas ārstēšanās jūs par herpēm aizmirsīsiet uz visiem laikiem!

Lai attīrītu aknas: nomazgājiet 200 pieneņu galviņas, aplejiet ar litru ūdens un vāriet 25 minūtes. Atdzesējiet un izgrieziet ziedus. Pievieno 1 kg cukura un vāra uz mazas liesmas, līdz tas sabiezē.

Dzeriet divreiz dienā – no rīta un vakarā pievienojot 1 tējk. glāzi ūdens. Ja jums aknas būt ļoti piesārņotas, tad jūs jutīsiet žūltspūsļa apvidū sāpes.

Šīs ir tikai dažas no lietām ko mūsu labā dara pienene. Nākamreiz dodoties pļavā paņem līdzi groziņu un saplūc pienenes. Protams, pienenes vislabāk iedarbojās svaigā veidā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru