Trīspadsmitais pēc kārtas: kas mūs sagaida 2023. gada pēdējā pilnmēness laikā

Ko jūs varat darīt pilnmēness laikā decembrī

Pilnmēness laiks ir piemērots, lai:

Izteiktu vēlējumus, meditēt un vizualizēt, lai piesaistītu labas lietas;

Izlīgtu ar tiem, ar kuriem esi strīdējies – Mēness Vēzis ir labvēlīgs ģimenei un attiecībām ar tuviniekiem;

Nodarboties ar radošu darbu – zīmēšanu, mūziku, modelēšanu – šajā laikā daudzos cilvēkos pamostas apslēptie talanti;

Veltiet šo dienu pašaprūpei;

Plāno kāzas, saderināšanos – bet labāk ir izteikt pašu bildinājumu citā dienā.

Vēl viens padoms: tā kā šajā pilnmēnesī emocionalitāte var būt maksimumā, labāk visu rūpīgi saplānot un pierakstīt, un, ja kaut kas neizdodas, – atlikt to malā un darīt ko tādu, kas neprasa daudz pūļu un enerģijas.

Ko lūgt pilnmēness laikā

Astrologi uzskata, ka decembra pilnmēness var nest veiksmi: Mēness tandēmā ar Jupiteru, veiksmes planētu, spēj piepildīt vēlmes. Tāpēc pilnmēness dienā varat uz to vērst savu enerģiju. Ir daži interesanti rituāli:

Ja vēlaties gūt panākumus darbā, pilnmēness dienā nomainiet krēslu, uz kura sēžat, pret labāku un ērtāku – īpaši, ja sēžat uz veca un nolietota, tāds piesaistīs tikai neveiksmi;

Ja vēlaties ar kādu izlīgt, paņemiet ledus kubiņu kā šī cilvēka ledainās sirds simbolu un sakiet – lai šis ledus kūst, līdz ar to aizvainojums (cilvēka vārds) sirdī kūst. Izkusušo ūdeni pēc tam ielejiet vāzē;

Ja vēlies satikt radniecīgo dvēseli, tad pilnmēness dienā uz mājas sliekšņa vari izbērt mannas putraimus – vienlaikus sakot, ko un kāpēc vēlies pievilināt.

Protams, daudziem cilvēkiem šādi rituāli šķiet smieklīgi, taču šis pilnmēness būs Jaunā gada priekšvakarā, kad notiek brīnumi – un tie notiek tur, kur cilvēki tiem tic.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru