Trīs zodiaka zīmju slepenās vēlmes drīzumā piepildīsies

Līdz aprīļa beigām viņi sapratīs, ka pilnīgi viss var piepildīties.

Jau pavisam drīz trīs Zodiaka zīmju pārstāvju sapņi un slepenās vēlmes sāks pārvērsties realitātē. Līdz aprīļa beigām viņi sapratīs, ka pilnīgi viss ir iespējams, viss izdosies pilnīgi necerēti.

Vēzis

Aprīlī Visums būs tavā pusē. Tas kā talantīgs mākslinieks piešķirs spilgtas krāsas tavas dzīves ainai. Un neiztikt arī bez kāda lolota sapņa piepildījuma.

Kad kārotais sāks pārvērsties realitātē, centies neaizmirst par citiem saviem mērķiem. Tev būs iespēja pilnveidot savas prasmes un pat atklāt jaunus talantus. Gudrība un intuīcija palīdzēs jums sasniegt visu, ko vēlaties.

Skorpions

Esi uzmanīgs, aprīlī vari būt pārsteigts, kad sapratīsi, ka tavas vēlmes sāks piepildīties. Sapņo tikai par to, ko patiešām vēlies. Un nešaubies, ka Visums dzird tavas domas.

Līdz mēneša beigām tu saņemsi daudz dāvanu. Tev būs iespēja sākt laimīgu dzīvi un piepildīt to tikai ar priecīgiem notikumiem. Tomēr, lai to paveiktu, tev jāatsakās no impulsīviem lēmumiem, uz panākumiem tevi vedīs miers un auksts aprēķins.

Lasi vēl: Kā vislabāk uzglabāt biezpienu: noderīgi padomi

Zivis

Pavasara otrais mēnesis tev dāvās īstu brīnumu. Visas tavas slepenās vēlmes kļūs par mērķiem, kurus tu drīz vien sasniegsi. Pat tas, par ko baidījies sapņot, piepildīsies. Svarīgi ir tikai ielaist savā dzīvē pozitīvismu.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 63%

0%

Ļauj Visumam mainīt tavu likteni. Tomēr centies neaptumšot savu prātu, tev nevajadzētu zaudēt saikni ar realitāti. Nejaušības un brīnumi ir labi, taču ir svarīgi, lai tu atcerētos savus pienākumus un solījumus.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru