Tikušas saņemtas jau vairākas sūdzības par lielo un jauno lielveikalu : “Sargiet mūs no Akropoles!”

Liela daļa nevarēja sagaidīt Akropoles atvēršanos, taču pretējās domās bija blakus ēku iedzīvotāji, kuriem pašlaik ikdiena ir pārvērtusies tik tiešām lielā murgā. Šiem iedzīvotājiem katru dienu nākas cīnīties ar lielveikala apmeklētājiem, kuri galvenokārt ļoti cītīgi izbradā privātīpašumu, lai tikai ātrāk nokļūtu lielveikalā.

Namu iedzīvotāji teju vai katru dienu velk jaunas robežlīniju lentes, kuras garāmgājēji ļoti cītīgi ignorē, tās itkā nemaz neredzot. Vairāki iedzīvotāji pat paspējuši uzfilmēt vairākus video, kuros redzams kā ne tikai jauni, bet arī gados veci cilvēki dodoties uz veikalu izbradā visu zālieni un pilnībā ignorē uzstādītās zīmes, lai arī blakus ir speciāli izbūvēts trotuārs.

Pie tam interesanti ir tas, ka pirms lielveikala būvniecības konkrētajā teritorijā apkārt bija apjozta ar lielu betona žogu un tikai retu reizi šeit ieklīda kāds nepiederošs cilvēks. Diemžēl tagad viss ir mainījies un viss kļuvis par brīvi caurstaigājamu vietu.

Nama vecākā pavēstījusi par to, ja šeit pienāk sabiedriskais transports, tad garām traucas mizlīgas masas, ar šīm milzīgajām masām ir pat apskādētas stāvlaukumā esošās mašīnas. Nama vecākā pat norādījusi, ka vēl vairākus gadus pirms šī veikala būvniecības, iedzīvotāji speciāli tikās ar veikala pārstāvjiem un runājuši par konkrēti nepieciešamo norobežojumu, taču tad uzņēmēji pārliecinoši pārliecinājuši par to, ka veikala apmeklētāji caur viņa īpašumiem neies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru